reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
U mnie tez straszny upal. Mam dzisiaj u siebie na caly dzien ( zamkniete przedszkole ) 6letnia corke kuzynki. Od 9 wyciagala mnie na piknik. Poslzismy o 11, godzinka pod parasolem i wymieklam. Dzieciaki tez. Teraz Julka wcina obiadek, a Marcel padl i spi. Strasznie, strasznie jest gorace.Nawet w cieniu.

My wczoraj spotkalismy sąsiadów- mają 2 m-cznego synka, upał okropny a on przykryty kocykiem. Ale "mamusia" zaraz mi wyjasniła, że z ich synkiem to wstyd chodzić na spacery w upał, bo jak nie jest przykryty kocykiem to sie od razu drze- wiec co maja zrobic- 30st.C a oni go okrywaja ;D. Widać każdy maluszek ma swoje (czasami dziwne) nawyki ;D.

Uwaga!!!!! będę się żalić.
Coś Misiowi się kurcze znów poprzestawiało i budzi mi się o 2 :( a już się wysypiałam...teraz nie mam się co kłaść bo się za godzinę obudzi. Nie wiem co jest grane odkąd Paweł wyjechał to On się budzi 2 godziny wcześniej i śpi później tylko do 3:30. A potem robi sobie 2 godziny przerwy i nawija na całego.... hmmmmm
Może się położę jednak...ale potem gorzej się czuję buuuuuuu

No i musiałam zasięgnąć porady z książek :) Piszą, że skoro dziecko budzi się wcześnie w nocy to jak idzie spać o 21 np to budzić go jeszcze na karmienie jak ja idę spać. No więc dziś spróbuję i zobaczymy :)

Magdulska mój ma ponad pięć miesięcy i dopiero od kilku dni przesypia noce i oby mu tak zostało. Wiec spoko unormuje mu się ;D

reklama
Magduska a u nas to juz jest tak różnie raz jest budzenie o 3 i o 6.30 a dzis o 00.40 pobudka karmienie i następne o 3.30 i o 6.30 wiec widzisz
nie ma reguły! Spała do 8.00 !

Do góry