reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Ja sie zajadam truskawkami mniam najpierw były 3 szt i było git a teraz idą kilogramy ;D
Rany dziś byłam na spacerze z kumpelą jej synek kończy właśnie 1miesiąc, i biedak w upał miał rajstopy, spodnie, body z długim rękawem, sweterk i polarowy kocyk
aha i czapka powiedziałam kumpeli by sama sie tak ubrała bo szła w spodenkach i koszulce :( to sie oburzyła że on mały i mu zimno a moja Ola
jest duża i może z gołymi girkami być ... kurna nie kumam niektórych babek a na buźce i głowie ma pełno krostek dosłownie cały wysypany na co usłyszałam- a
przejdzie mu! hmm bez komentarza :-[ :-[ :-[

Konkretnie. Kobity to mają pomysły ::). Moje dziecko całymi dniami pogina na golasa i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu. Trochę jej nawet dałam pobrykać bez Pamperaka, ale mnie obsikała. Aż mi się cieplutko zrobiło ;D.

A ja mam problem jak teraz małą ubierać ( i siebie zresztą też). Niby ciepło, ale jak słoneczko zajdzie za chmurkę, albo jak zawieje wiaterek to az gesia skórka wyłazi. Moja kupela właśnie przyjechała znad morza i mówi, że tam cieplutko, a u nas ... szkoda gadać. I jak tu dziecka nie przeziębić.

Karolla mi tez się coś robi jak widze takie opatulone dzieciaczki i mamusie prawie w bikini.

No i my dzis w krótkich spodenkach i koszulce i tez baba mnie zaczepiła bo jemu nie jest zimno bez czapki? :mad: :mad: :mad:
Upał jak niewiem co, wyszłam ok 10 do 12, a potem dopiero po 15 i sie schowaliśmy w cień, bo normalnie nie da się wytrzymać

Myśmy kiblowały dzisiaj w chałupie, bo Młoda strasznie się drze na słońcu. Po mamusi to ma ;D. A wczoraj jak jeździłyśmy, to nawet bez skarpetek i kopyyytka były ciepłe cały czas. I nawet babcie nie miały wątów, bo tez im po krzyżu cieknie :D.

Karolla proszę Cię :) Po co jej mówiłaś,że ma rajstopy kupować hehe teraz będzie na każdą pogodę biednemu dziecku zakładać... Jeśli w Gdańsku było dziś tak jak w Gdyni to gorąc.
Misiek najpierw był w sandałkach a później już na bosaka :) i jak mu dobrze było. Nawet w cieniu ukrop!!

reklama
Do góry