reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Ja sie zajadam truskawkami mniam najpierw były 3 szt i było git a teraz idą kilogramy ;D
Rany dziś byłam na spacerze z kumpelą jej synek kończy właśnie 1miesiąc, i biedak w upał miał rajstopy, spodnie, body z długim rękawem, sweterk i polarowy kocyk
aha i czapka powiedziałam kumpeli by sama sie tak ubrała bo szła w spodenkach i koszulce :( to sie oburzyła że on mały i mu zimno a moja Ola
jest duża i może z gołymi girkami być ... kurna nie kumam niektórych babek a na buźce i głowie ma pełno krostek dosłownie cały wysypany na co usłyszałam- a
przejdzie mu! hmm bez komentarza :-[ :-[ :-[

Konkretnie. Kobity to mają pomysły ::). Moje dziecko całymi dniami pogina na golasa i jest bardzo szczęśliwa z tego powodu. Trochę jej nawet dałam pobrykać bez Pamperaka, ale mnie obsikała. Aż mi się cieplutko zrobiło ;D.

A ja mam problem jak teraz małą ubierać ( i siebie zresztą też). Niby ciepło, ale jak słoneczko zajdzie za chmurkę, albo jak zawieje wiaterek to az gesia skórka wyłazi. Moja kupela właśnie przyjechała znad morza i mówi, że tam cieplutko, a u nas ... szkoda gadać. I jak tu dziecka nie przeziębić.

Karolla mi tez się coś robi jak widze takie opatulone dzieciaczki i mamusie prawie w bikini.

No i my dzis w krótkich spodenkach i koszulce i tez baba mnie zaczepiła bo jemu nie jest zimno bez czapki? :mad: :mad: :mad:
Upał jak niewiem co, wyszłam ok 10 do 12, a potem dopiero po 15 i sie schowaliśmy w cień, bo normalnie nie da się wytrzymać

Myśmy kiblowały dzisiaj w chałupie, bo Młoda strasznie się drze na słońcu. Po mamusi to ma ;D. A wczoraj jak jeździłyśmy, to nawet bez skarpetek i kopyyytka były ciepłe cały czas. I nawet babcie nie miały wątów, bo tez im po krzyżu cieknie :D.

Karolla proszę Cię :) Po co jej mówiłaś,że ma rajstopy kupować hehe teraz będzie na każdą pogodę biednemu dziecku zakładać... Jeśli w Gdańsku było dziś tak jak w Gdyni to gorąc.
Misiek najpierw był w sandałkach a później już na bosaka :) i jak mu dobrze było. Nawet w cieniu ukrop!!

reklama
Do góry