reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
Kacha nie musza
ja z racji tego ze moje dziecko jedzie na modyfikowanym i w ogóle go nie interesuje cyc zaczne mu podawac słoiczki ( juz nie moge sie doczekac az posmakuje czegos innego niz mleko i wapno ;))

Kacha jak boisz się, że Marika chce pic w upały to możesz dac jej pierś na minutke lub dwie. Na samym początku z mleczka leci głównie woda - więc zaspokoisz jej pragnienie.

Dokładnie jak napisała Karola w mleku też jest woda na samym początku tylko jak ja daje Oli do picia cyca to ta ciagnie całą para i co mam jej wyciągac na siłe ;D

Karolla pisze:
Dokładnie jak napisała Karola w mleku też jest woda na samym początku tylko jak ja daje Oli do picia cyca to ta ciagnie całą para i co mam jej wyciągac na siłe ;D

U mnie również tak samo- jak widzę, że małego tylko "suszy" chce mu dać trochę się napić, to nie da się chłopak już oderwać :)

Ja po niedzielnej próbie truskawkowej (nic się złego nie działo :) ) dziś makaronik z truskawkami będę wsuwać mniam!!

Magduska...
U nas tez byla proba truskawkowa... ale... u nas to Emisia juz zaliczyla kilka kropelek soczku :-)
Bylo oki... dzisiaj bedzie powtorka :-)
A ja jutro knedle z truskawkami :-)

reklama
Do góry