reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

Ja już przestałam myśleć, że Marysię ząbki bolą, bo pediatra nic nie zauważyła i twierdzi, ze jeszcze poczekamy na ząbka. Zaprzestałyśmy nawet smarowania Dentinoxem. A smoczek to chyba raczej z lodówki, nie z zamrażarki, z zamrażarki za zimny dla malucha...

U nas za to pojawił się problem innej natury, mianowicie Pamperaki mi przeciekają. Znaczy się nie mnie konkretnie, tylko Maryśce. Kupa nie wycieka, ale zasikane mamy juz prawie wszystkie ciuchy, zawsze jest bok aż pod pachę mokry. Juz jej zapowiedziałam, ze resztę dnia spędzi nago w razie kolejnej awarii, bo założyłysmy ostatniego bodziaka. Wszystko wyprane, a nic nie schnie, taka psia pogoda :mad:. Co z tymi Pampersami nie tak jest, kurczę, żle je zakładam, czy jak ? Niemozliwe, zeby juz za małe były i nie trzymały wszystkiego, w ostatnim tygodniu faktycznie dosyć podrosła, ale bez przesady...

reklama
Madzia ja właśnie o zamrażarce słyszałam...a na gryzaczku który kupiłam jest też napisane że do zamrażarki...ale to chyba tylko na chwilkę...jutro zapytam i tak bo jakoś się boję

Magda_S u nas to samo było nei wiem od czego może rzeczywiście za małe są na Marysię kup na sztuki kilka wiekszych i zobacz czy jest poprawa !

Madzia, Karolla dobrze gada, sprobuj z wiekszymi. U nas tez czasem boczki mokre, ale u chlopakow to inna sprawa, bo jak sie siusiolek zle ulozy to pampersiak przecieka.

ekhem... zrobię drugie podejście jak będzie głodny, wypluł i rozsmarował wszystko na mnie, na sobie... na szczęście meble i ściany uratowane... ;)

reklama
Do góry