reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
a Teo jak wczoraj padl ( oczywscie w nocy musialy byc dwa karmienia o 2 i 5 :)) tak dzis rano musialam go budzic, bo bym sie do pracy spoznila ;D, chyba to goraco tak go meczy w ciagu dnia, ze potem spi snem sprawiedliwego.

Hi, hi... a ja wczoraj poszlam spac o 22 i dzisiaj wstalam o 9:30 :-)
Tylko poprzednia noc jakas skopana, bo malej sie zachcialo kupke o 3 :-)

Kira, bez komentarza normalnie...Ja już próbowałam wszystkiego żeby sie wyspać, łącznie z podaniem kaszki z butli na noc. Owszem, zjadła ze smakiem. A i tak przespała 4,5 godziny, to już jest chyba szczyt jej mozliwości. Mnie się zaczyna wydawać, ze Marysia po prostu chce sie w nocy przytulić i dlatego się budzi.

U nas miesiac temu nocki były super jedno karmienie w nocy a teraz co godz marudzenie na zęby o rany dobrze że chociaż do 8.00 pośpi bo bym
oczy na zapałki miała i w ciągu dnia dużo teraz śpi wczoraj od 12-16.00

U nas to samo, było jedno - dwa wstawania w nocy na krótkie jedzonko i zasypianie bez problemu A od jakis trzech dni Irenka budzi sie co dwie godziny, marudzi, troche poje i nie może zasnąć, w dzień tez nie najlepiej ze spaniem. A ja mam tyle roboty, szkiełka leżą odłogiem, w chacie brud, gary nie umyte, o obiedzie nie ma co pomarzyc, bo mała płacze...
No, to się pożaliłam, juz mi lepiej :)
U nas chyba też zęby, bo ślini się potwornie, pcha do dzioba co jej wpadnie w łapki, dolne dziąsło twardsze niz u góry. Kupimy dziś Calgel i zobaczymy czy pomoże.

U nas podobnie... bywało juz ze tylko raz jadł w nocy, a teraz...chyba przez tego budzi się co dwie godziny... Dobrze ze chociaz w dzień jest wmiare pogodny bo chyba bym się zapłakała.

reklama
Idziemy jutro do pediatry i zapytamy o te zęby. U nas przed chwilką była jazda bez trzymanki...10 minut ryku i ściskania z bólu palca mojego...kurcze nic mu już nie pomaga..próbowałyście ze smoczkiem z zamrażarki??

Do góry