reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
a Teo jak wczoraj padl ( oczywscie w nocy musialy byc dwa karmienia o 2 i 5 :)) tak dzis rano musialam go budzic, bo bym sie do pracy spoznila ;D, chyba to goraco tak go meczy w ciagu dnia, ze potem spi snem sprawiedliwego.

Hi, hi... a ja wczoraj poszlam spac o 22 i dzisiaj wstalam o 9:30 :-)
Tylko poprzednia noc jakas skopana, bo malej sie zachcialo kupke o 3 :-)

Kira, bez komentarza normalnie...Ja już próbowałam wszystkiego żeby sie wyspać, łącznie z podaniem kaszki z butli na noc. Owszem, zjadła ze smakiem. A i tak przespała 4,5 godziny, to już jest chyba szczyt jej mozliwości. Mnie się zaczyna wydawać, ze Marysia po prostu chce sie w nocy przytulić i dlatego się budzi.

U nas miesiac temu nocki były super jedno karmienie w nocy a teraz co godz marudzenie na zęby o rany dobrze że chociaż do 8.00 pośpi bo bym
oczy na zapałki miała i w ciągu dnia dużo teraz śpi wczoraj od 12-16.00

U nas to samo, było jedno - dwa wstawania w nocy na krótkie jedzonko i zasypianie bez problemu A od jakis trzech dni Irenka budzi sie co dwie godziny, marudzi, troche poje i nie może zasnąć, w dzień tez nie najlepiej ze spaniem. A ja mam tyle roboty, szkiełka leżą odłogiem, w chacie brud, gary nie umyte, o obiedzie nie ma co pomarzyc, bo mała płacze...
No, to się pożaliłam, juz mi lepiej :)
U nas chyba też zęby, bo ślini się potwornie, pcha do dzioba co jej wpadnie w łapki, dolne dziąsło twardsze niz u góry. Kupimy dziś Calgel i zobaczymy czy pomoże.

U nas podobnie... bywało juz ze tylko raz jadł w nocy, a teraz...chyba przez tego budzi się co dwie godziny... Dobrze ze chociaz w dzień jest wmiare pogodny bo chyba bym się zapłakała.

reklama
Idziemy jutro do pediatry i zapytamy o te zęby. U nas przed chwilką była jazda bez trzymanki...10 minut ryku i ściskania z bólu palca mojego...kurcze nic mu już nie pomaga..próbowałyście ze smoczkiem z zamrażarki??

Do góry