reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja dziecka

heheh, to już się nie dziwię, że tym panienkom, które noszą beztrosko niskie biodrówki tłuszczyk się wylewa i następuje nieapetyczny zanik talii.... chyba będą musiały wrócić do gorsetów... :)

reklama
A Paweł stwierdził że dziecko będzie miało luzy... że sobie fajeczkę z synkiem zapali albo piwko wypije :) Ja oczywiście mam nadzieję, że synek nie będzie palił (sama paliłam i wiem jakie to paskudztwo) no i tata też takie rzeczy opowiadał zanim synek się urodził :) i w czasie kiedy myśleliśmy że to będzie synek hehe czyli od 16 do 28 tygodnia ciąży hehe

taaaa....czyli, wychodzi na to, ze ja byłam chowana bez kombinezona... ;D

mój Tygrys już szykuje krzesełko, które postawi sobie przed drzwiami - będzie przeprowadzał selekcję wstępną ;)

Dzieki dziewczyny za pomoc, postukam lyzeczka :)
a dzis pierwszy raz od urodzenia Sebcia mielismy nieprzespana noc,na raczkach zasypial w sekunde a w lozeczku ryk,oj szkoda mi jego,dzis ide kupic zel na dziaselka i czopki vibrucol
dzieki!

Qrcze, nie wiem czy mam się cieszyć czy denerwować.
Moje dziecie dzisiaj obudziło sie o 6, pobuszował dwie godzinki i zasnął. I śpi do tej pory z przerwami na jedzienie. Nie wiem czy to pogoda tak na niego wpłynęła, czy poprostu potrzebuje pospać, czy niestety przeziębienie bardziej daje sie we znaki...
Zresztą ja tez czuje się nie najlepiej... najchętniej to położyłabym się do łożka i nawet palca z niego nie wytknęła. Ale co zrobić? Dziecko jeść chce, a mąż jak zwykle znalazł jakąś wymówkę zeby w domu za długo nie siedzieć.

MonikaG wypatrzyłam że mam wkońcu jakąś BBmamę w pobliżu ;)

dziusia77 a Ty tez z Olsztyna?no kurcze ! z jedna BBmamuska juz sie spotkalam !!!! A z ktorej czesci Olsztyna jestes? Ja z Jarot, z ulicy Jarockiej,hihihihihi, ale swiat jest maly :laugh:

stawiam ze u nas to jednak nie zabki bo ta biala grudka jest ponizej lini zabkow jak stwierdzila moja kolezanka,mama 14 miesiecznego Adriana wiec we wtorek do pediatry i moze cos sie dowiem :(

Dziusia77!Super!pospacerować możemy , nawet bardzo chętnie !!!! tylko niech pogoda się zmieni oki? niech chociaż przestanie padac bo jest okropnie!mozemy sie spotkac gdies w polowie drogi miedzy Zurawskiego a Jarocka i poplotkowac!hihihi!

reklama
A u nas są czesto krótkie ale dość głosne płacze na zabki zakupiłam nowy żel Dentinox i jaki było lepiej od soboty kiedy wrócił Tomek mała budzi sie nie o 6.30 rano
tylko o 8.30 :p i wyszło na to ze to za tatą tak tęskniła buhahah :D

Do góry