reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A jak Jaś pójdzie w moje ślady, to babcią będę przed 40 Ja też się muszę o pilnowanie martwić
Magduska
Mama 2 super chłopaków
A Paweł stwierdził że dziecko będzie miało luzy... że sobie fajeczkę z synkiem zapali albo piwko wypije Ja oczywiście mam nadzieję, że synek nie będzie palił (sama paliłam i wiem jakie to paskudztwo) no i tata też takie rzeczy opowiadał zanim synek się urodził i w czasie kiedy myśleliśmy że to będzie synek hehe czyli od 16 do 28 tygodnia ciąży hehe
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Dzieki dziewczyny za pomoc, postukam lyzeczka
a dzis pierwszy raz od urodzenia Sebcia mielismy nieprzespana noc,na raczkach zasypial w sekunde a w lozeczku ryk,oj szkoda mi jego,dzis ide kupic zel na dziaselka i czopki vibrucol
dzieki!
a dzis pierwszy raz od urodzenia Sebcia mielismy nieprzespana noc,na raczkach zasypial w sekunde a w lozeczku ryk,oj szkoda mi jego,dzis ide kupic zel na dziaselka i czopki vibrucol
dzieki!
Qrcze, nie wiem czy mam się cieszyć czy denerwować.
Moje dziecie dzisiaj obudziło sie o 6, pobuszował dwie godzinki i zasnął. I śpi do tej pory z przerwami na jedzienie. Nie wiem czy to pogoda tak na niego wpłynęła, czy poprostu potrzebuje pospać, czy niestety przeziębienie bardziej daje sie we znaki...
Zresztą ja tez czuje się nie najlepiej... najchętniej to położyłabym się do łożka i nawet palca z niego nie wytknęła. Ale co zrobić? Dziecko jeść chce, a mąż jak zwykle znalazł jakąś wymówkę zeby w domu za długo nie siedzieć.
MonikaG wypatrzyłam że mam wkońcu jakąś BBmamę w pobliżu
Moje dziecie dzisiaj obudziło sie o 6, pobuszował dwie godzinki i zasnął. I śpi do tej pory z przerwami na jedzienie. Nie wiem czy to pogoda tak na niego wpłynęła, czy poprostu potrzebuje pospać, czy niestety przeziębienie bardziej daje sie we znaki...
Zresztą ja tez czuje się nie najlepiej... najchętniej to położyłabym się do łożka i nawet palca z niego nie wytknęła. Ale co zrobić? Dziecko jeść chce, a mąż jak zwykle znalazł jakąś wymówkę zeby w domu za długo nie siedzieć.
MonikaG wypatrzyłam że mam wkońcu jakąś BBmamę w pobliżu
MonikaG
Styczniowe mamy'06
dziusia77 a Ty tez z Olsztyna?no kurcze ! z jedna BBmamuska juz sie spotkalam !!!! A z ktorej czesci Olsztyna jestes? Ja z Jarot, z ulicy Jarockiej,hihihihihi, ale swiat jest maly :laugh:
stawiam ze u nas to jednak nie zabki bo ta biala grudka jest ponizej lini zabkow jak stwierdzila moja kolezanka,mama 14 miesiecznego Adriana wiec we wtorek do pediatry i moze cos sie dowiem
stawiam ze u nas to jednak nie zabki bo ta biala grudka jest ponizej lini zabkow jak stwierdzila moja kolezanka,mama 14 miesiecznego Adriana wiec we wtorek do pediatry i moze cos sie dowiem
MonikaG
Styczniowe mamy'06
Dziusia77!Super!pospacerować możemy , nawet bardzo chętnie !!!! tylko niech pogoda się zmieni oki? niech chociaż przestanie padac bo jest okropnie!mozemy sie spotkac gdies w polowie drogi miedzy Zurawskiego a Jarocka i poplotkowac!hihihi!
reklama
Podziel się: