reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja dziecka

Właśnie jak sie mała przyssa to po minucie czuje mega jakby to nazwać "pęcznienie" piersi i wtedy czuć że mleko napływa ale mnie
wczoraj chłop sfiksował że teraz to już małej mleka moze nie wystarczyć grrrr a piersi cały czas samruje mazidłami i ćwiczę z wodą mineralną co robi
za cieżarki 1,5 kilowe ;D

reklama
Mój mąż tez jak cos czasem palnie, to jakby sam wykarmił piersią troje dzieci...("co, nie leci, może już masz za mało?"). Mężczyźni sie nie powinni w kwestiach karmienia wypowiadać :mad:.

Madzia_S pisze:
Karolla, to gratuluję uwolnienia piersi ! Ja juz nie pamiętam jak wygląda wkładka laktacyjna... Stanik w nocy też zapomniany :laugh:.
ja pamietam jak wkładki wyglądają bo kupiłam ich na zapas i leżą sobie ..

reklama
Do góry