reklama
Teddy
Październikowa mać
Vertigo, u nas to samo - dopiero po skonczeniu 2 m-cy...
wlasnie doczytalam dlaczego...
samo DTP mozna szczepic w drugim m-cu, ale IPV juz w trzecim... dlatego szczepionka skojarzona (DTP+IPV ew. z hibem) najlepiej szczepic w 3 m-cu...
wlasnie doczytalam dlaczego...
samo DTP mozna szczepic w drugim m-cu, ale IPV juz w trzecim... dlatego szczepionka skojarzona (DTP+IPV ew. z hibem) najlepiej szczepic w 3 m-cu...
Aaaa poszłam wczoraj specjalnie do LIDL po pieluchy CIEN (bo pampers już mnie wkurzył na całego) i powiem wam że są całkiem fajne kolorowe dobrze wchłaniają i mają gumki na pleckach i brzuszku, zobaczymy co powiem jak dłużej poużywamy
Teddy
Październikowa mać
tez mam teraz te LIDLowskie... w sumie nie sa zle... dobrze trzymaja megakupy (dla mnie to jest w sumie wyznacznik jakosci)... ale jedmo mnie denerwuje - ten wklad jak jest mokry, to sie zbija w takie grudki...
... jednak DADA rzadzi...
... jednak DADA rzadzi...
luszka pisze:Lindsay a gdzie można kupic to ciudo ??? np w aptece Czy tylko wysyłkowo? Natalka ma cały czas katar, nie pomaga nawilżanie, kładzenie na brzuszku i nawet grucha bo też zaczęłam używać.
Magdusiek My wybraliśmy szczepionkę skojarzoną GlaxoSmithKline
Luszka - w aptece mozesz to kupić. Juz sprawdzilismy to cudo i działa lepiej niz grucha. Kosztuje ok. 24 zł.
A nie masz za ciepło w domu ? U nas tak było-nos czysty a On charczał jak borsuk.
malgosia_76
Fanka BB :)
Może wstyd się przyznać, ale ja Oli wyciągałam w chwilach kryzysowych (czyli, kiedy miała mocny katar, że aż sie podduszała) właśnie ustami. Bez fridy. Wszystko zawsze wyciągnięte.
reklama
Podziel się: