reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Lindsay,
To na pewno stan zapalny?
U chłopców często występuje przytkanie kanalików łzowych, może to, to??
Co do wyciągania z noska, to jak tu nie wyciągać, jak Ola przy braniu oddechu, aż się krztusiła, a w nosie, to dosłownie się gotowało!
To na pewno stan zapalny?
U chłopców często występuje przytkanie kanalików łzowych, może to, to??
Co do wyciągania z noska, to jak tu nie wyciągać, jak Ola przy braniu oddechu, aż się krztusiła, a w nosie, to dosłownie się gotowało!
magdusiek
Październikowa Mama 2005
No i jak ja mam wprowadzić stałe godziny kąpieli i dnia Natalki skoro Kamil od dwóch godzin siedzi w media markt i ogląda komputery? A pojechał po baterie do karuzeli... Super, wściekła jestem jak nie wiem co, Natalia siedzi ze mną od rana, teraz od prawie dwóch godzin chce jeść, zrobiłam przerwę na kąpiel, a Kamila jak nie było tak nie ma. Na dodatek dopiero tgeraz doszedł do baterii. A ta wrzeszczy w wózku, bo ja tam wsadziłam, żeby przestała mielić językiem. Ręce mi opadają... JA laktator nic mi nie ściąga... chciałam jutro wyjść i co? Dupa. Przepraszam, jestem tak zła, że musiałam się wyżalić.
luszka
październik'05, lipiec'07
Magdusiek możemy sobie podać ręce. Mój małż dopiero wrócił i zaraz sie bierzemy za kąpanie. A atka nerwowa bo jadła po 19. Ale rekord pobiliśmy wczoraj. Przez wizyte w szpitalu kapiel odbyła sie po 24. :
Ja niestety nie mogę jej sama wykapać bo: po pierwsze mam na ręce opatrunek w dodatku na prawej; po drugie nigdy jej nie kąpałam i mam cykora.
Chyba sie odważę jak zacznie siedzieć. Zawsze Jaro ją trzyma a ja myję. A lezaczka nie używałam bo jak kapiemy w nadmanganianie to nie chce go zabrudzić ale niedługo zaczne bo skórka już ładna.
Ja niestety nie mogę jej sama wykapać bo: po pierwsze mam na ręce opatrunek w dodatku na prawej; po drugie nigdy jej nie kąpałam i mam cykora.
Chyba sie odważę jak zacznie siedzieć. Zawsze Jaro ją trzyma a ja myję. A lezaczka nie używałam bo jak kapiemy w nadmanganianie to nie chce go zabrudzić ale niedługo zaczne bo skórka już ładna.
malgosia_76
Ja też sama kąpie Jasia i chyba wolę sama to robić. Spróbuj jest fajnie
reklama
Doxa
A my kąpiemy zawsze razem, z tym że ja głównie asystuję a mężuś kąpie - muszą kiedyś moi panowie integrować się Dlatego u nas kąpiel typada około 22. Tylko raz ja sama kąpałam i raz sam mąż.
Poza tym, jak tylko jest w domu to go przewija a i często przebiera (ja tylko podaję ubranka), bo Oli ulewa więc kilka razy dziennie jest przebierany - Nosi go też po wieczornym karmieniu ... Kochany jest ten mój mężuś :-* Aaa i jeszcze jedno do tego prasuje pieluszki i ubranka Ja tylko 2x prasowałam, a Oli ma już prawie 3 miesiące ;D ;D ;D
Poza tym, jak tylko jest w domu to go przewija a i często przebiera (ja tylko podaję ubranka), bo Oli ulewa więc kilka razy dziennie jest przebierany - Nosi go też po wieczornym karmieniu ... Kochany jest ten mój mężuś :-* Aaa i jeszcze jedno do tego prasuje pieluszki i ubranka Ja tylko 2x prasowałam, a Oli ma już prawie 3 miesiące ;D ;D ;D
Podziel się: