reklama
D
dorothy23
Gość
WIECIE, ZNÓW MNIE DOPADŁO, BOJĘ SIE OKROPNIE
malgosia_76
Fanka BB :)
Z Olą było niemalże "bezobsługowo", ale Jachu mnie straszy stulejakimi i infekcajmi, jak nie będę ostrożna.
malgosia_76
Co Cię dopadło???
D
dorothy23
Gość
Strach przeokropny przed porodem i opieką nad maluszkiem, jak ja sobie dam rade, kieby takam zielona
L
Lucky
Gość
Dorothy na pewno dasz radę, nie przejmuj się niczym, będzie dobrze!!!
Doxa
Dorothy ja też byłam zielona, zieloniutka!!!!
Nie dość że nigdy nie zajmowałam się noworodkiem, to nawet na oczy nie wiedziałam takiego maleństwa, zawsze widziałam już kilkumiesięczne niemowlaczki!
Kochana to samo przychodzi, instuicja matki wszystko Ci podpowie, gwarantuję, ja jestem tego żywym przykładem!!!!
Nie myśl teraz o tym, ciesz się ostatnimi dniami ciąży ;D
Oooo moja syrenka się odezwała ..... uciekam
Nie dość że nigdy nie zajmowałam się noworodkiem, to nawet na oczy nie wiedziałam takiego maleństwa, zawsze widziałam już kilkumiesięczne niemowlaczki!
Kochana to samo przychodzi, instuicja matki wszystko Ci podpowie, gwarantuję, ja jestem tego żywym przykładem!!!!
Nie myśl teraz o tym, ciesz się ostatnimi dniami ciąży ;D
Oooo moja syrenka się odezwała ..... uciekam
D
dorothy23
Gość
Własnie staram się cieszyć tymi ostatnimi tygodniami, bo córcia tak fajnie wierci się i wypina nóżki, mam ooogromne góry na brzusiu, albo przesuwa nóżki pod skórą przez cały brzuch, to jest super uczucie, a nieprędko znów się zdecyduję na dzidzie, jeśli w ogóle. Może po 30 -stce jak już córcia podrośnie, ale nie wiem.
M
MALENSTWO 33
Gość
DZIS MNIE COS DOPADLO ZE NIE PORADZE SOBIE Z OPIEKA NAD NASZYM MALENSTWEM PORODU MNIEJ SIE BOJE NAWET NIEMAM KOMU SIE WYŻALIC BO OSTATNIO USLYSZALAM OD TESCIA ZE CO CHCIALAM TO MAM A JAK CHCEM COS ZROBIC W DOMU TO MUSZE SOBIE SAMA RADZIC Z BRZUCHEM POD NOSEM TAK ONI TWIERDZA. MOJA MAMA CHODZI O 2 KULACH BO JEST PO ZABIEGU NA KOLANO ALE STARA SIE MI W MIARE SWOICH MOZLIWOSCI MI POMOC A TESCIE TWIERDZA ZE MAM JAKIES FORY U RODZICOW SWOICH A ONI CHCA TYLKO ZEBY NIUNIA URODZILA SIE ZDROWA
ALE SIE ROZPISALAM ALE KUMUS MUSIALAM SIE WYZALIC SORKI
ALE SIE ROZPISALAM ALE KUMUS MUSIALAM SIE WYZALIC SORKI
reklama
Wyrodne pokraki z tych twoich teściów , juz by przynajmniej nic sie nie odzywali jeśli nie mają chęci wyciągnąć pomocnej dłoni , a tak to ja ci bardzo współczuję. Nie martw sie kiedyś będziesz mogła im to powiedziec prosto w twarz ciekawe jakie wtedy będą mieli miny kiedy im będzie potrzebna pomoc , bo będą starzy i zniedołęzniali. Głowa do góry , Aluniu nie warto się denerwować takimi postaciami.
Podziel się: