reklama
mała26
Październikowa mama 2005
Kasiek jak tam Nadulka?
my na basen niestety nie chodzimy, bo w naszym mieście nie jest on przystosowany dla dzieciaczków.
Bylismy raz z Zuzia na basenie nad morzem, to był piękny widok, była przeszczęsliwa! Siedziała sobie w kole ratunkowym (takim z siedzonkiem dla maluchów), a jak ją wyciągalismy z niego to machała rączkami i nózkami jakby naprawdę pływała. To było niesamowite.![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
my na basen niestety nie chodzimy, bo w naszym mieście nie jest on przystosowany dla dzieciaczków.
Bylismy raz z Zuzia na basenie nad morzem, to był piękny widok, była przeszczęsliwa! Siedziała sobie w kole ratunkowym (takim z siedzonkiem dla maluchów), a jak ją wyciągalismy z niego to machała rączkami i nózkami jakby naprawdę pływała. To było niesamowite.
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
mała26
Październikowa mama 2005
zapomniałam, juz kiedyś miałam wam o tym pisać.
Zuźka po kąpieli zawsze jest w czerwonych wielkich plamach na buzi, policzek, przy uchu, wczoraj to i bródka i drugi policzek. No właśnie, bo zawsze to głównie prawy policzek.
Do 6 m-ca zycia miała jeden wielki rumień właśnie na prawym policzku, a gdy zniknął to zaczęły wychodzić plamy po kąpieli. Lekarz powiedział, ze to własnie skaza wtedy wychodzi pod wpływem ciepła.
No ale wczoraj to cała buziunia była czerwona! :-(
Dziewczyny dzeci ze skazą: czy u was też tak jest?
Zuźka po kąpieli zawsze jest w czerwonych wielkich plamach na buzi, policzek, przy uchu, wczoraj to i bródka i drugi policzek. No właśnie, bo zawsze to głównie prawy policzek.
Do 6 m-ca zycia miała jeden wielki rumień właśnie na prawym policzku, a gdy zniknął to zaczęły wychodzić plamy po kąpieli. Lekarz powiedział, ze to własnie skaza wtedy wychodzi pod wpływem ciepła.
No ale wczoraj to cała buziunia była czerwona! :-(
Dziewczyny dzeci ze skazą: czy u was też tak jest?
reklama
Teddy
Październikowa mać
Mala... ja bym chyba tego ze skaza nie laczyla...
ja skazy nie mam, nie jestem uczuleniowcem w ogole (jedynie na propolis), a po kapieli czerwone swedzace plamy mam ZAWSZE... i wlasnie na twarzy, dekolcie i ramionach... i o ile wiem, nie ja jedna tak wychodze z kapieli... :-)
ja skazy nie mam, nie jestem uczuleniowcem w ogole (jedynie na propolis), a po kapieli czerwone swedzace plamy mam ZAWSZE... i wlasnie na twarzy, dekolcie i ramionach... i o ile wiem, nie ja jedna tak wychodze z kapieli... :-)
Podziel się: