reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

a jeszcze jedno....

myjecie juz dzieciaczkom wloski szamponami???
...no i czy u fryzjera ktores bylo???

reklama
kiedys zrobiłam jej zdjęcia aż taka byla czerwona! :-( Chyba będę musiała wybrać się jednak z tym do alergologa, bo mam wrażenie że pediatra mnie zbywa...
myjemy szamponikiem już dłuższy czas. A o fryzjera jeszcze nie zachaczałyśmy. Szkoda mi tych loczków obcinać. :tak: :-D

Natalka ma od jakiegoś czasu myte włosy szampnem choć te włoski ma krótciutkie itd. Używamy szamponu hipp.
U fryzjera z tego co pamiętam był Olinek i jeszcze ktoś, ale nie pamiętam kto.

Dziewczyny dzeci ze skazą: czy u was też tak jest?

nie. i nigdy tak nie bylo.

myjecie juz dzieciaczkom wloski szamponami???
...no i czy u fryzjera ktores bylo???

od zawsze. fryzjer nam niepotrzebny- chcemy miec dluuugie

:-( Chyba będę musiała wybrać się jednak z tym do alergologa, bo mam wrażenie że pediatra mnie zbywa...

a probowalas zmienic/ uzywac mniej plynu do kapieli? moze warto ja kapac w przegotowanej wodzie?

od zawsze. fryzjer nam niepotrzebny- chcemy miec dluuugie

my tez, ale owlosienie mojego syna zle znosi czapki... i zime...
...woec po zimie bedziemy zapuszczac, a na razie chce ogolic... tylko nie wiem jak to sie odbywa... dlatego pytam... :-)

Teddy - chyba Jaś Małgosi miał jakoś latem mocno podcinane włoski, własnie tak na króciutko całkiem. Albo jakoś od razu po lecie? Coś mi się plącze.

tak mial...
nawet mi Malgos polecala Krystiana przystrzyc... i chyba nadszedl ten czas, bo ten siennik z tylu glowy zaczyna mi dzialac na nerwy...

...ale, ze ja sama do fryzjera nie chadzam, to nie wiem czy to do takiego "normalnego" sie idzie, czy musi byc "specjalny"... ;-)
...mamy kilku na osiedlu, pojde sie spytac czy strzyga male dzieci...

Teddy, Olinek był u normalnego fryzjera. Fakt, ze Olinek spokojny i nie kręcący się wtedy był;-)

reklama
Do góry