reklama
Teddy
Październikowa mać
chyba nie chodzi o wczlapywanie...
mi na logike wychodzi, ze to ma zwiazek z wypracowaniem miesni... w koncu te tzw. zwieracze to tez miesnie...
jesli dziecko umie pracowac miesniami nozno-dupnymi przy wchodzeniu na schody, to znaczy, ze w miare panuje nad nimi...
....inna rzecz, czy jest swiadome co to kupa i siusiu... :
nieeee... jak dla mnie w tym wieku to nic nie kuma...
mi na logike wychodzi, ze to ma zwiazek z wypracowaniem miesni... w koncu te tzw. zwieracze to tez miesnie...
jesli dziecko umie pracowac miesniami nozno-dupnymi przy wchodzeniu na schody, to znaczy, ze w miare panuje nad nimi...
....inna rzecz, czy jest swiadome co to kupa i siusiu... :
nieeee... jak dla mnie w tym wieku to nic nie kuma...
shady
Fanka BB :)
ahaaa takie buty....cos czuje ze musze wrocic do lektury jezyka niemowlat...niedlugo bedzie trzeba kupic druga czesc
Teddy to zalezy, wiesz tak jak pisalam o tej mojej kumpeli, za nic bym nie uwierzyla ze roczne dziecko nie robi w pieluchy jakbym nie zobaczyla....a jakie zdziwienie budzila w piaskownicy, malutkie dziecko bez pieluchy...zgroza ;D ;D
Teddy to zalezy, wiesz tak jak pisalam o tej mojej kumpeli, za nic bym nie uwierzyla ze roczne dziecko nie robi w pieluchy jakbym nie zobaczyla....a jakie zdziwienie budzila w piaskownicy, malutkie dziecko bez pieluchy...zgroza ;D ;D
shady
Fanka BB :)
j sprobuje pokazac Alanowi co i jak...jak zalapie to super a jak nie to wrcoimy do tematu nocnika pozniej[/b]jazz pisze:u nas też nocnika niet i jeszcze długo niet
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
a ja Laurze dzisiaj na moment zdjęłam pieluszke, żeby ta pupke przewietrzyć w taki upał i...nawaliła na tatusia ;D ;D ;D
Podziel się: