reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

Małgoś na dwóch nóżkach, na dwóch, a nie na czterech :laugh: :laugh: :laugh:

Shady no ponoć to ma jakiś związek w sensie rozwojowym.

reklama
chyba nie chodzi o wczlapywanie... ;)

mi na logike wychodzi, ze to ma zwiazek z wypracowaniem miesni... w koncu te tzw. zwieracze to tez miesnie...
jesli dziecko umie pracowac miesniami nozno-dupnymi przy wchodzeniu na schody, to znaczy, ze w miare panuje nad nimi...

....inna rzecz, czy jest swiadome co to kupa i siusiu... ::)
nieeee... jak dla mnie w tym wieku to nic nie kuma...

ahaaa takie buty....cos czuje ze musze wrocic do lektury jezyka niemowlat...niedlugo bedzie trzeba kupic druga czesc;)

Teddy to zalezy, wiesz tak jak pisalam o tej mojej kumpeli, za nic bym nie uwierzyla ze roczne dziecko nie robi w pieluchy jakbym nie zobaczyla....a jakie zdziwienie budzila w piaskownicy, malutkie dziecko bez pieluchy...zgroza ;) ;D ;D

przepraszam shady, ale nie wierze... nie ten poziom komunikacji miedzy dziecmi a doroslym...

a moze inaczej... ile miala ta dziewczynka... rok i (ile)???

:)

Teddy rok rowno jak w morde strzelil, pielucha byla tylko na noc na wzelki wypadek do roku i 3 miesiecy....tez nie wierzylam, wiec nie dziwie sie ze Ty nie wierzysz ;) no ale ja jej mowie ze ma dzieci genialne wiec co sie dziwic :))

reklama
Do góry