niektóre nawet niechętnie dadzą się posadzić : nie rozumiem dlaczego nie obdarzono mnie spokojniejszym dzieckiem. ja jestem taka spokojna z natury... ;D*syla* pisze:z tym kładzeniem dziecka podczas kąpieli to różnie bywa. Co bardziej ruchliwe nie dadzą się położyć i wtedy trzeba kombinować.
reklama
Orzech
Fanka BB :)
ten watek w miare poczytalam, wiec wtrace sie chociaz nic nowego nie wniose
Anula dalej myta jest tylko woda i nie daje sie prawie wcale polozyc, mysle, ze ma jeszcze za malo wlosow, zeby one sie tak na prawde pocily i byly brudne na razie woda wystarcza.
:-)
pieluchy, te easy up powiem szczerze mniej dobrze wchlaniaja niz normalne pampersy baby dry....ale beby dry sa najlepsze ze wzgledu na wchlanianie w zszystkich przetestowalam, wiec moze nie ma wiekszej roznicy iedzy innymi pieluchami a easy up.
no i nie zciagaja sie tak latwo...tzn mysle, ze dziecku nie byloby tak latwo, ale nie wiem bo Wasze dzidki to cudy robia jak widze
Anula dalej myta jest tylko woda i nie daje sie prawie wcale polozyc, mysle, ze ma jeszcze za malo wlosow, zeby one sie tak na prawde pocily i byly brudne na razie woda wystarcza.
:-)
pieluchy, te easy up powiem szczerze mniej dobrze wchlaniaja niz normalne pampersy baby dry....ale beby dry sa najlepsze ze wzgledu na wchlanianie w zszystkich przetestowalam, wiec moze nie ma wiekszej roznicy iedzy innymi pieluchami a easy up.
no i nie zciagaja sie tak latwo...tzn mysle, ze dziecku nie byloby tak latwo, ale nie wiem bo Wasze dzidki to cudy robia jak widze
tymek też myty jest tylko wodą. wodą z dodatkiem parafinki (ale to już niekoniecznie codziennie). a główkę jednak codziennie szamponem. tylko leżeć nie chce w w annie ani siedziec za bardzo. zresztą on nigdzie nie chce. mula okazała się ulubioną zabawką taty tymka. tymek trzepnął nią kilka razy w podłogę i tyle
a ja wciąz mam nadzieję, ze nauczymy go cierpliowści i koncentracji : :
a ja wciąz mam nadzieję, ze nauczymy go cierpliowści i koncentracji : :
zagrodziliśmy dziś bramką wyjście na balkon. wspiął się na nią i chciał górą pokonać.
z basenu jak go dostał na dzień dziecka w 15 minut nauczył się wyłazić (na główkę).
ja nie wiem doxa czy on się nauczy ;D
świat jest zbyt ciekawy... ale to już innny wątek obejmuje
z basenu jak go dostał na dzień dziecka w 15 minut nauczył się wyłazić (na główkę).
ja nie wiem doxa czy on się nauczy ;D
świat jest zbyt ciekawy... ale to już innny wątek obejmuje
kaszu27
Październikowa mamusia
Laura też jest taka zywa - a to dziewczynka....chyba ma to po mamusi ;D ;D ;D
wszędzie jej pełno, wszystko musi dotknąć, zobaczyć, włożyć do buzi, a na przeszkody wcale nie zwraca uwagi... :
wszędzie jej pełno, wszystko musi dotknąć, zobaczyć, włożyć do buzi, a na przeszkody wcale nie zwraca uwagi... :
kaszu27
Październikowa mamusia
ja za to mam całe posiniaczałe palce w nogach, bo co chwilę przjedzie mi po nich chodzikiem...
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
muszę jednak stwierdzic, że szkody w mieszkaniu tym chodzikiem nie robi: o meble sie nie opbija, o ściany też...jak tylko sie do nich zbliża zwalnia i przejeżdża bardzo ostroznie! ;D
Podziel się: