ponoc jak kobita ładnieje w ciazy to na synka :-)
I taką mam cichą nadzieje ;-) ale najważniejsze by zdrowe było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ponoc jak kobita ładnieje w ciazy to na synka :-)
Nie ruszałam jakiś czas i wyglądam jak nastolatka - białe krosty jak w czasie ospy, całą twarz mi zsypało Oczywiście świecę się też - może o to chodzi z tym promienieniem?No Nikita ...widze, że ten problem nie tylko u mnie...
no i nie dość, że w ogóle nieładnie wyglądają to są bolesne - jedyna metoda jaka sprawdziłam - to po prostu ich nie ruszać - wtedy - przynajmniej u mnie - po prostu znikają zanim zdążą baaaardzo wykwitnac :-)
no i korektor został moim przyjacielem ;-(
Nie ruszałam jakiś czas i wyglądam jak nastolatka - białe krosty jak w czasie ospy, całą twarz mi zsypało Oczywiście świecę się też - może o to chodzi z tym promienieniem?
Kto nie ma pryszczy - przyznać się jakich kosmetyków używacie!
chaja, powiedz coś więcej o tej kompozycji olejków. Kto je skomponował? W jakim sklepie z zdrową żywnością je kupiłaś?