reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
dziewczyny, chcialam Wam polecic dwa balsamy do ciala ktore nie do konca sa przeznaczone dla ciezarnych ale swietnie ta role spelniaja:
1. st. ives - prawdziwa bomba elastynowo-kolagenowa wiec z cala pewnoscia zapobiega rozstepom, swietnie nawilza i uelastycznia skore St. Ives Swiss Formula
2. body shop - uelastyczniajacy i zapobiegajacy rozstepom (info z opakowania) lotion z maslem kakaowym Cocoa Butter Hand & Body Lotion: Lotions & Creams: Body - The Body Shop

dziewczyny, chcialam Wam polecic dwa balsamy do ciala ktore nie do konca sa przeznaczone dla ciezarnych ale swietnie ta role spelniaja:
1. st. ives - prawdziwa bomba elastynowo-kolagenowa wiec z cala pewnoscia zapobiega rozstepom, swietnie nawilza i uelastycznia skore St. Ives Swiss Formula
2. body shop - uelastyczniajacy i zapobiegajacy rozstepom (info z opakowania) lotion z maslem kakaowym Cocoa Butter Hand & Body Lotion: Lotions & Creams: Body - The Body Shop

no właśnie, ale czy w ciązy można ich używać?

cytat z linka nt lotionu z body shop: 'Best for: very dry skin and pregnant women to help prevent stretch marks'
a co do st. ives to mysle ze nie ma przeciwwskazan, zawsze mozna zapytac lekarza ale nigdy nie slyszalam ze nie mozna stosowac jakichs balsamow w ciazy, z wyjatkiem wyszczuplajych i modelujacych zawierajacych silnie chemiczne skladniki. nawet samoopalacze mozna przeciez stosowac a to na pewno wieksza chemia niz kolagen czy elastyna.

Dobra dziewczyny, ale co z twarzą? Bo ja mam tyle pryszczy co jeszcze nigdy, zrobiły się nawet na policzkach co nigdy wcześniej się nie zdarzało, nawet w wieku dojrzewania. Nie pomagają żadne dotąd stosowane toniki, pilingi ani nic....
W dodatku większość tych pryszczy tworzy się głęboko pod skórą i są bolesne:zawstydzona/y:

Dobra dziewczyny, ale co z twarzą? Bo ja mam tyle pryszczy co jeszcze nigdy, zrobiły się nawet na policzkach co nigdy wcześniej się nie zdarzało, nawet w wieku dojrzewania. Nie pomagają żadne dotąd stosowane toniki, pilingi ani nic....
W dodatku większość tych pryszczy tworzy się głęboko pod skórą i są bolesne:zawstydzona/y:

a juz myślałam, że tylko ja mam z tym taki problem, moja twarz wygląda okropnie!! i też już mi ręce opadły co robić, dodatkowo na twarzy świecę się jaj psu jajca- koszmar!!!!

No Nikita ...widze, że ten problem nie tylko u mnie...
no i nie dość, że w ogóle nieładnie wyglądają to są bolesne - jedyna metoda jaka sprawdziłam - to po prostu ich nie ruszać - wtedy - przynajmniej u mnie - po prostu znikają zanim zdążą baaaardzo wykwitnac :-)
no i korektor został moim przyjacielem ;-(

reklama
Do góry