reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

dziewczyny, te kolczyki to nie sa specjalne na ciaze. to po prostu kolczyki z elastycznego tworzywa. sa dwa rodzaje: ptfe (teflon) i bioplast. najlatwiej kupic takie cos w studiu ktore zajmuje sie piercingiem. piercerzy zwykle przycinaja taki elastyczny precik do odpowiedniej, dla kazdego indywidualnej dlugosci i nakrecaja na niego kulki. jesli beda Wam przeszkadzac kulki ze stali czy tytanu to rowniez zawsze mozna je wymienic na miekkie:)

reklama
dziewczyny, te kolczyki to nie sa specjalne na ciaze. to po prostu kolczyki z elastycznego tworzywa. sa dwa rodzaje: ptfe (teflon) i bioplast. najlatwiej kupic takie cos w studiu ktore zajmuje sie piercingiem. piercerzy zwykle przycinaja taki elastyczny precik do odpowiedniej, dla kazdego indywidualnej dlugosci i nakrecaja na niego kulki. jesli beda Wam przeszkadzac kulki ze stali czy tytanu to rowniez zawsze mozna je wymienic na miekkie:)

dzięki za info;-)

też się zastanawiam jaki krem na rozstępy kupić i nie mam pojęcia. na razie używam balsamu goscha.
moja psiapsióła na początku ciąży stosowała mustelle, ale nie była zadowolona- słabo się wchłaniała i cenę też ma konkretną. później używała perfecta mama

slyszalam same dobre opinie o serii perfecta mama z dax cosmetics i z pewnoscia bede tego uzywac (od 4miesiaca). cena nie jest wygorowana no i mam nadzieje ze zapach bedzie znosny albo ze do tego czasu przejdzie mi juz nadwrazliwosc na zapachy bo poki co to nie jestem w stanie zniesc zapachu wiekszosci ulubionych kosmetykow.

ja nie mam akurat problemu z zapachami, w ogóle to tylko czasami pobolewa mnie brzuch a takto nic. też chyba postawię na daxa i może masaż na oliwce na noc

ja od początku ciąży uzywam elasti-q cena około 30 zł, jest wydajny, ładnie pachnie i nawilża.. a co dalej to się okaze..
na temat musetlli słyszałam wiele negatywnych opini no i cena szok!!:szok:
ciekawe czy właśnie taka zwykład oliwka zdziała cuda

głównie chodzi o dobre nawilżenie skóry i poprawienie pracy kolagenu w skórze. oliwka napewno dobrze natłuści - ja będę robiła nią masaż na wieczór

plamy mogą się pojawić, ale po praniu nie będzie po nich śladu. a na dzień nie będę używała bo rano nie mam tyle czasu, żeby czekać aż się dobrze wchłonie

reklama
Do góry