reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Dziewczyny jak tam u Was z wypadaniem włoskow? Ja jetsem zalamana bo nadal strasznie mi wypadają. To jest przerażające, każde przeczesanie nawet leciutkie palcami i na ręku 2-3 wlosy, a przy rozczesywaniu po umyciu to dosłownie plakac mi się chce. Skrócilam juz włosy o jakieś 10 cm, uzywam delikatnego szamponu i nic, a w końcu to juz prawie 10 miesięcy od porodu.. Chyba będę musiala zrobic jakieś badania, tylko jakie? Mam wrażenie, że wszędzie walają się moje włosy to staje sie nie do zniesienia. Jak jest u Was? Tez jeszcze wypadają?
Misssi u mnie dokładnie to samo caaały czas wyłażą, jeszcze nigdy mi tak włosy nie wypadały:-(, sciełam do ramion, ale ide sciąc jeszcze krócej, jak umyje to jest ich wszedzie pełno i jak piszesz kazde przeczesanie to mam włosy w ręku:-(, a dodam,ze ja juz nie karmie.... dawno
luizka4don
U mnie juz tak jak przed ciaza Czyli i tak wypadaja;p tyle ze ja mam berdzo geste wlosy
Bombusia
U mnie juz tak jak przed ciaza Czyli i tak wypadaja;p tyle ze ja mam berdzo geste wlosy
Luizko no ja tez mam b. gęste, ale mnie sie to nie podoba, bo mi tak nigdy nie wypadały(( a buuuu
luizka4don
Ja zawsze troche gubilam tylko co w w drugiej polowie ciazy mialam o dziwo normalnie
agulek80
U mnie wypadanie włosów już jakiś czas temu się unormowało :-)
Misssi
dziękuję dziewczyny, widzę że z tym wypadaniem to tak różnie. No ja też mam/miałam b. grube włosy więc ma co wypadac ale jak tak dalej pójdzie to chyba będe miała prześwity. a o farbowaniu to mogę zapomniec póki co
koralowa
Mama swego synka
U mnie tez juz nie wypadaja. Ok. 3 miesiaca po porodzie wypaadaly garsciami, ale juz sie uspokoilo. Moge nawet powiedziec, ze jest lepiej jak przed ciaza. A karmie cycem nadal. Co prawda jedno karmienie, ale zwsze cos. No i nie biore nic. Za
to paznokcie - tragednia.
to paznokcie - tragednia.
reklama
Podziel się: