reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

dzieki WIOLAN, postaram sie sama urozmaicic swoja diete, przy tym moim refluksie nie wszysko moge jesc ale poszperam w necie za przykładowymi przepisami...

co do pracy....hmmmm.....zawsze powtarzam sobie zeby nie myslec o niej jak wracam do domu, ale nie zawsze sie udaje:(
ale juz sama sobie powiedziałam ze MUSZE znalezc cos innego...
nie bede sie stresowac za te 1100 to sprzataczka zarabia tam wiecej ode mnie

Estragon, ja i tak mam juz króciutki włosy, nie moge krócej bo mam odstajace uszy:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny może mogłybyście polecić mi DOBRĄ maseczkę/odżywkę do włosów słabych, zniszczonych, delikatnych???
Najlepiej żeby nie obciążała włosów, muszę coś zrobić z moimi 5 włosami bo niedługo będę zmuszona nosić perukę:(.
W dodatku w pracy nam powiedziano że wyglądamy nieestetycznie:szok::baffled:!!!!!!

popieram co wiolan napisała odnosnie stresu, odzywiania itp

A tak poza tym temat wypadania włosów towarzyszyl mi od zawsze ;/ U mnie najlepiej sprawdzały się: nafta kosmetyczna - kosztuje grosze (3-5 zł), działa cuda, ale pierońsko ciężko ja zmyc z włosów + tabletki Merz Special - niby trzeba lyzkac dwa razy dziennie po jednej, ja łykalam raz i była widoczna poprawa. Koszt 60 tabletek to ok 40 zł ;/ niesttey....

A odżywki takie kosmetyczne - ja na GlissKur, Shaume, Niwea mam uczulenie. Najbardziej lubie Loreal pomarańczową - tu masz link do szamponu, tylko ja dokladnie takiej odzywki uzywam Loreal - Elseve Cement-Ceramidy - Przeciw Łamaniu się Włosów
uwazaj przy kupowaniu bo w podobnych opakaowaniach sa dwa rodzaje

Ewentualnie odzywki pantene ale one duzo bardziej obciazaja wlosy.

Ostatnia edycja:
tak szukam w necie jakiejś fajnej fryzurki dla mnie ale hmmm nic nie upatrzyłam:(
grzywki nie mogę mieć bo mi się puszy, króciutkie włosy też odpadają czyli chyba zostanę przy obecnej a chciałam jakąś zmianę zrobić na wiosne...

estragon zapisałam się po świętach, mam nadzieje ze będziesz zadowolona
no ja mam tam termin zaklepany już jakiś czas temu, idę 18 kwietnia:)
zanim wybrałam tego fryzjera, to przewertowałam cały internet, żeby kogoś odpowiedniego znaleźc i on miał mnóstwo pozytywów, nie spotkałam się z żadną negatywną opinią. Moje włosy to nie lada wyzwanie dla fryzjera, zobaczymy co wymyśli i czy sprosta moim oczekiwaniom.

strega a masz jakiegoś konkretnego, sprawdzonego fryzjera w trendach? bo czytałam, że oni głównie bazują na marce, i że nie zatrudniają dobrych fryzjerów, tylko jadą na opinii
Jeśli chodzi o ekskluzywne salony, to laski bardzo polecały Mateusza z Soho na Grodzkiej.

reklama
Do góry