reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

dzieki WIOLAN, postaram sie sama urozmaicic swoja diete, przy tym moim refluksie nie wszysko moge jesc ale poszperam w necie za przykładowymi przepisami...

co do pracy....hmmmm.....zawsze powtarzam sobie zeby nie myslec o niej jak wracam do domu, ale nie zawsze sie udaje:(
ale juz sama sobie powiedziałam ze MUSZE znalezc cos innego...
nie bede sie stresowac za te 1100 to sprzataczka zarabia tam wiecej ode mnie

Estragon, ja i tak mam juz króciutki włosy, nie moge krócej bo mam odstajace uszy:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny może mogłybyście polecić mi DOBRĄ maseczkę/odżywkę do włosów słabych, zniszczonych, delikatnych???
Najlepiej żeby nie obciążała włosów, muszę coś zrobić z moimi 5 włosami bo niedługo będę zmuszona nosić perukę:(.
W dodatku w pracy nam powiedziano że wyglądamy nieestetycznie:szok::baffled:!!!!!!

popieram co wiolan napisała odnosnie stresu, odzywiania itp

A tak poza tym temat wypadania włosów towarzyszyl mi od zawsze ;/ U mnie najlepiej sprawdzały się: nafta kosmetyczna - kosztuje grosze (3-5 zł), działa cuda, ale pierońsko ciężko ja zmyc z włosów + tabletki Merz Special - niby trzeba lyzkac dwa razy dziennie po jednej, ja łykalam raz i była widoczna poprawa. Koszt 60 tabletek to ok 40 zł ;/ niesttey....

A odżywki takie kosmetyczne - ja na GlissKur, Shaume, Niwea mam uczulenie. Najbardziej lubie Loreal pomarańczową - tu masz link do szamponu, tylko ja dokladnie takiej odzywki uzywam Loreal - Elseve Cement-Ceramidy - Przeciw Łamaniu się Włosów
uwazaj przy kupowaniu bo w podobnych opakaowaniach sa dwa rodzaje

Ewentualnie odzywki pantene ale one duzo bardziej obciazaja wlosy.

Ostatnia edycja:
tak szukam w necie jakiejś fajnej fryzurki dla mnie ale hmmm nic nie upatrzyłam:(
grzywki nie mogę mieć bo mi się puszy, króciutkie włosy też odpadają czyli chyba zostanę przy obecnej a chciałam jakąś zmianę zrobić na wiosne...

estragon zapisałam się po świętach, mam nadzieje ze będziesz zadowolona
no ja mam tam termin zaklepany już jakiś czas temu, idę 18 kwietnia:)
zanim wybrałam tego fryzjera, to przewertowałam cały internet, żeby kogoś odpowiedniego znaleźc i on miał mnóstwo pozytywów, nie spotkałam się z żadną negatywną opinią. Moje włosy to nie lada wyzwanie dla fryzjera, zobaczymy co wymyśli i czy sprosta moim oczekiwaniom.

strega a masz jakiegoś konkretnego, sprawdzonego fryzjera w trendach? bo czytałam, że oni głównie bazują na marce, i że nie zatrudniają dobrych fryzjerów, tylko jadą na opinii
Jeśli chodzi o ekskluzywne salony, to laski bardzo polecały Mateusza z Soho na Grodzkiej.

reklama
Do góry