reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

oborze, zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tyle na fryzjera wydaje...:/ ale co zrobic jak nie trafilam na tanszego z ktorego bylabym zadowolona...

reklama
oborze, zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tyle na fryzjera wydaje...:/ ale co zrobic jak nie trafilam na tanszego z ktorego bylabym zadowolona...

hehehe, mnie ten wydatek czeka next week;-)

BTW, gadałam z Damianem wczoraj i mówił, że jeździ po PL z Trinny & Susannah:-D Ciekawe jakie ciekawostki będzie miał do opowiadania:-D

ja sie musze na grzywke umowic bo mi zostawil dlugasna i znowu mi do oczu wchodzi, ale to na 5minut z leniutem wpadne ;P ma jakiegos stazyste dziwnego od mycia glowy ;P

Noooooooo... przez niego siedziałam tam ostatnio 4h, bo w ogóle nic nie kumał i strasznie długo wszystko robił. Miałam nadzieję, że może go już nie ma:-/

mi na szczescie tylko drzwi otworzyl i wlosy umyl ;P a potem sobie poszedl bo juz pozno bylo. jakis taki niemrawy :/

Dziewczyny, poradźcie cos na cerę? Właśnie mi po ciąży i karmieniu wszystko wróciło już w hormonach "do normy", czyli:
- wrażliwa przesuszona cera
- pełno wyprysków
- suche plamy na policzkach
- tłuste świecenie w strefie T

Poradźcie jakiś krem albo coś, tylko nie bardzo drogie:-(

Nikita ja przed ciążą miałam identyczne problemy z cerą i świetnie sprawdzał się vichy normaderm, ale on prawie 50 zł kosztuje...
A próbowałaś Kubusiowe kremy? Ja (i mój mąż:p)od paru miesięcy używamy Nivea dla dzieci:) tego:
1556921784.jpg
i pryszcza nie widziałam u siebie od... właściwie nawet nie pamiętam odkąd, ale od bardzo dawna:)

reklama
Do góry