reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

oborze, zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tyle na fryzjera wydaje...:/ ale co zrobic jak nie trafilam na tanszego z ktorego bylabym zadowolona...

reklama
oborze, zaczynam miec wyrzuty sumienia ze tyle na fryzjera wydaje...:/ ale co zrobic jak nie trafilam na tanszego z ktorego bylabym zadowolona...

hehehe, mnie ten wydatek czeka next week;-)

BTW, gadałam z Damianem wczoraj i mówił, że jeździ po PL z Trinny & Susannah:-D Ciekawe jakie ciekawostki będzie miał do opowiadania:-D

ja sie musze na grzywke umowic bo mi zostawil dlugasna i znowu mi do oczu wchodzi, ale to na 5minut z leniutem wpadne ;P ma jakiegos stazyste dziwnego od mycia glowy ;P

Noooooooo... przez niego siedziałam tam ostatnio 4h, bo w ogóle nic nie kumał i strasznie długo wszystko robił. Miałam nadzieję, że może go już nie ma:-/

mi na szczescie tylko drzwi otworzyl i wlosy umyl ;P a potem sobie poszedl bo juz pozno bylo. jakis taki niemrawy :/

Dziewczyny, poradźcie cos na cerę? Właśnie mi po ciąży i karmieniu wszystko wróciło już w hormonach "do normy", czyli:
- wrażliwa przesuszona cera
- pełno wyprysków
- suche plamy na policzkach
- tłuste świecenie w strefie T

Poradźcie jakiś krem albo coś, tylko nie bardzo drogie:-(

Nikita ja przed ciążą miałam identyczne problemy z cerą i świetnie sprawdzał się vichy normaderm, ale on prawie 50 zł kosztuje...
A próbowałaś Kubusiowe kremy? Ja (i mój mąż:p)od paru miesięcy używamy Nivea dla dzieci:) tego:
1556921784.jpg
i pryszcza nie widziałam u siebie od... właściwie nawet nie pamiętam odkąd, ale od bardzo dawna:)

reklama
Do góry