reklama
N
nataliak
Gość
czytałam, że oni głównie bazują na marce, i że nie zatrudniają dobrych fryzjerów, tylko jadą na opinii
to tak jak jean louis david - stanowczo odradzam!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
strega
Fanka BB :)
strega a masz jakiegoś konkretnego, sprawdzonego fryzjera w trendach? bo czytałam, że oni głównie bazują na marce, i że nie zatrudniają dobrych fryzjerów, tylko jadą na opinii
Jeśli chodzi o ekskluzywne salony, to laski bardzo polecały Mateusza z Soho na Grodzkiej.
chodze do trendy odkad otworzyli salon na Pilotow...bo mam pod samym blokiem...iw tym salonie pod domem nie maja jakiejs wielkiej rotacji fuzjerek ..wiec zazwyczaj chodze do jednej z 3, szczegolenie, ze jestem klientka co wpada na 2 dni i wybiera fruzjera pod termin w jakim jest w Krakowie .-))..... a poza tym ja mam 3 piora na krzyz i zazwyczja tylko podcinam...nigdy sie nie odwqazylam na jaks ekstrawagancje...raz raz jedyny farbowalam wlosy w salonie..a teraz nawet to odpada, bo od 6 lat mam swoj mysi kolor .-)))
strega
ale slyszalm o jakims fryzjerze o odmiennych upodobaniach oczywiscie, co pracuje w salonie na brodowicza 8 juz przy rondzie mogilskim) i on jest podobno niezly..ale ja tam zostane przy trendy 65 zl mycie, masaz, strzyzenie i modelowanie i jest git
estragon
mamusia synusia:P
tak tanio??????????ale slyszalm o jakims fryzjerze o odmiennych upodobaniach oczywiscie, co pracuje w salonie na brodowicza 8 juz przy rondzie mogilskim) i on jest podobno niezly..ale ja tam zostane przy trendy 65 zl mycie, masaz, strzyzenie i modelowanie i jest git
hmmm, ja za jednokolorowy balejage w najzwyklejszym salonie osiedlowym płacę 100 zł:/ bez podcinania, masażu, modelowania (mycie musi byc)
strega
nie no 65zeta bez farby...mycie stzrzenie modelowanie... z karta klienta....ale nie wiem czy to jakas znizka czy nie czy tylko zbieram punkty na jakies prezenty lub kuracje
katagorka20
hmmm to ja mam mega tania fryzjerke!! zawsze jestem bardzo zadowolona( mycie, strzyzenie u mnie min 40minut trwa modelowanie i ukladanie ) i płace srednio 25zł))
katagorka20
no wiesz u mnie nie wazne czy dlugie czy krotkie bierze zawsze tyle samo od mojej mamy też a ma krotkie...a ja raczej teraz srednie..kucyka juz mam
reklama
hmmm to ja mam mega tania fryzjerke!! zawsze jestem bardzo zadowolona( mycie, strzyzenie u mnie min 40minut trwa modelowanie i ukladanie ) i płace srednio 25zł))
Nooooo.... to przyznam, że chyba najtaiej w PL Mój mąż tyle płaci za 15 min ścinania...