reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
strega a masz jakiegoś konkretnego, sprawdzonego fryzjera w trendach? bo czytałam, że oni głównie bazują na marce, i że nie zatrudniają dobrych fryzjerów, tylko jadą na opinii
Jeśli chodzi o ekskluzywne salony, to laski bardzo polecały Mateusza z Soho na Grodzkiej.

chodze do trendy odkad otworzyli salon na Pilotow...bo mam pod samym blokiem...iw tym salonie pod domem nie maja jakiejs wielkiej rotacji fuzjerek ..wiec zazwyczaj chodze do jednej z 3, szczegolenie, ze jestem klientka co wpada na 2 dni i wybiera fruzjera pod termin w jakim jest w Krakowie .-))..... a poza tym ja mam 3 piora na krzyz i zazwyczja tylko podcinam...nigdy sie nie odwqazylam na jaks ekstrawagancje...raz raz jedyny farbowalam wlosy w salonie..a teraz nawet to odpada, bo od 6 lat mam swoj mysi kolor .-)))

ale slyszalm o jakims fryzjerze o odmiennych upodobaniach oczywiscie, co pracuje w salonie na brodowicza 8 juz przy rondzie mogilskim) i on jest podobno niezly..ale ja tam zostane przy trendy 65 zl mycie, masaz, strzyzenie i modelowanie i jest git

ale slyszalm o jakims fryzjerze o odmiennych upodobaniach oczywiscie, co pracuje w salonie na brodowicza 8 juz przy rondzie mogilskim) i on jest podobno niezly..ale ja tam zostane przy trendy 65 zl mycie, masaz, strzyzenie i modelowanie i jest git
tak tanio??????????
hmmm, ja za jednokolorowy balejage w najzwyklejszym salonie osiedlowym płacę 100 zł:/ bez podcinania, masażu, modelowania (mycie musi byc:D)

nie no 65zeta bez farby...mycie stzrzenie modelowanie... z karta klienta....ale nie wiem czy to jakas znizka czy nie czy tylko zbieram punkty na jakies prezenty lub kuracje

hmmm to ja mam mega tania fryzjerke!! zawsze jestem bardzo zadowolona( mycie, strzyzenie u mnie min 40minut trwa modelowanie i ukladanie ) i płace srednio 25zł:)))

pewnie dlatego, że macie krótkie włosy, a moje zaliczają się już do długich
moja mama i siostra jeżdżą do domu do fryzjerki na drugi koniec krk i za mycie, strzyżenie, farbowanie swoją farbą i ścinanie płacą 20 zł...

no wiesz u mnie nie wazne czy dlugie czy krotkie bierze zawsze tyle samo od mojej mamy też a ma krotkie...a ja raczej teraz srednie..kucyka juz mam:p

reklama
Do góry