reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

Dziewczyny dajcie tych pare kg;-) Ja ważę 51 kg,przed ciążą ważyłam 54 kg i tyle mogłabym ważyć,a mam 164 cm wzrostu.

reklama
Agnieszka a brzuch masz płaski?
bo mi niby te 3 kg więcej niż przed ciążą już nie przeszkadza, ale ta skóra na brzuchu owszem...

odgrzewam:)
szukam, szukam i szukam i znalazłam fryzurę dla się:)
loki(1)_595_fryzury.jpg

widzicie mnie w tym czy nie bardzo? jakieś sugestie? potrzebuję fryzjera, który zrobiłby mi na 100% identyczną
to dopiero będzie metamorfoza, bo od jakichś 13 lat mam tę samą fryzurkę:)

reklama
Dziewczyny może mogłybyście polecić mi DOBRĄ maseczkę/odżywkę do włosów słabych, zniszczonych, delikatnych???
Najlepiej żeby nie obciążała włosów, muszę coś zrobić z moimi 5 włosami bo niedługo będę zmuszona nosić perukę:(.
W dodatku w pracy nam powiedziano że wyglądamy nieestetycznie:szok::baffled:!!!!!!

Do góry