reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

Dziewczyny dajcie tych pare kg;-) Ja ważę 51 kg,przed ciążą ważyłam 54 kg i tyle mogłabym ważyć,a mam 164 cm wzrostu.
ja też wyjątkowo przyjmę kilka kg, u mnie 59, wzrost 180.. musze sobie spodnie jakies zakupic bo obecne sciagnac moge bez rozpinania:szok:
Dziewczyny może mogłybyście polecić mi DOBRĄ maseczkę/odżywkę do włosów słabych, zniszczonych, delikatnych???
Najlepiej żeby nie obciążała włosów, muszę coś zrobić z moimi 5 włosami bo niedługo będę zmuszona nosić perukę:(.
W dodatku w pracy nam powiedziano że wyglądamy nieestetycznie:szok::baffled:!!!!!!
Julita mnie poratowal gliss kur

reklama
julita zacznij od dobrego szamponu i moze poradz sie fryzjera niech Ci cos dobierze.

tylko jaki to dobry szampon???
obecnie mam właśnie ten z gliss kura(?)
A jakoś mam pecha do fryzjerek w moim mieście bo mi radzą skrzypowitę łykać i będzie ok;(

odgrzewam:)
szukam, szukam i szukam i znalazłam fryzurę dla się:)
Zobacz załącznik 336558

widzicie mnie w tym czy nie bardzo? jakieś sugestie? potrzebuję fryzjera, który zrobiłby mi na 100% identyczną
to dopiero będzie metamorfoza, bo od jakichś 13 lat mam tę samą fryzurkę:)

artystyczny nieład. Przy kręconych włosach to nietrudne, ale to tylko fajne na fotce. Moja fryzjerka coś podobnego mi robiła za moich czasów z długimi włosami, lecz na żywo różnie to bywało:)

Julita obciąc!!! Ja się już zdecydowałam:)
Tiger właśnie przy kręconych włosach zrobienie fryzury bez modelowania jest awykonalne:/ Znalazłam jakiegoś kreatywnego fryzjera, który ma wizję:D a o takiego mi chodziło. Poczytałam o nim opinie i nie było żadnej negatywnej. Idę tuż przed świętami. Zobaczymy cóż to wymyśli.

tylko jaki to dobry szampon???
obecnie mam właśnie ten z gliss kura(?)
A jakoś mam pecha do fryzjerek w moim mieście bo mi radzą skrzypowitę łykać i będzie ok;(

julita z Twoich wypowiedzi płynie jeden wniosek: włosy ci lecą, źle się czujesz bo:
* stresujesz się odkąd pamiętamy;
* odżywiasz się jak się odżywiasz, czyli zbyt mało wartości odżywczych dostarczasz organizmowi... i tak on Ci właśnie odpłaca
* prowadzisz słabo regularny tryb życia....

i tu niestety żadne odżywki do włosów nie pomogą dopóki nie zmienisz swojego podejścia do własnego organizmu.... wydaje mi się, że najpierw zacznij jeśc odżywcze rzeczy, bo gate w niezbędne składniki odżywcze, witaminy.. a z czasem wszystko Ci się unormuje.. takie jest moje zdanie i ja bym wlasnie się nad tym mocno zastanowiła.... jeśli chciałabym zmienić wygląd chociażby swoich włosów....

ustawiłam się na 18 kwietnia do fryzjera, brrr już mam motylki w brzuchu, bo się stresuję co z tego wyjdzie:O

julita z Twoich wypowiedzi płynie jeden wniosek: włosy ci lecą, źle się czujesz bo:
* stresujesz się odkąd pamiętamy;
* odżywiasz się jak się odżywiasz, czyli zbyt mało wartości odżywczych dostarczasz organizmowi... i tak on Ci właśnie odpłaca
* prowadzisz słabo regularny tryb życia....

i tu niestety żadne odżywki do włosów nie pomogą dopóki nie zmienisz swojego podejścia do własnego organizmu.... wydaje mi się, że najpierw zacznij jeśc odżywcze rzeczy, bo gate w niezbędne składniki odżywcze, witaminy.. a z czasem wszystko Ci się unormuje.. takie jest moje zdanie i ja bym wlasnie się nad tym mocno zastanowiła.... jeśli chciałabym zmienić wygląd chociażby swoich włosów....

masz świętą rację i zgadzam się w 10000% z tym co napisałaś...
...ale dopóki pracy nie zmienię...nie da się nie stresować:(
- wiem powinnam się lepiej odżywiać tyle że chyba z braku siły nie chce mi się przyrządzać nic dobrego co mogłabym zjeść...

ehhh...
dobra nie będę się nad sobą użalać!!!

reklama
julita: moim zdaniem do tego nie trzeba wiele... wystarczy np sobie pogryzać różne warzywka.. jak papryka, czy pomidorek, czy chocby marchew.... to naprawde nie kosztuje wysiłku...
tak sobie pomyslalam, ze moze bys dietetyczke odwiedzila, co by Ci jakiś plan dobrego odżywiania ułożyła... no z parca moze byc kicha.. ale zapewne duzo zalezy od Ciebie samej.. jesli dasz sie wkrecić w ich gierki i intrygi to będziesz się mocno denerwować.. musisz może zdystansować się do problemów z pracy...
to nei o to chodzi, że ja to piszę może złośliwie, ale w trosce o Twoje zdrowie.....

Do góry