reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
.........trzeba być takim chudym jak Julita, żeby w ogóle ogarnąc swoje miednicowe kości:-D
:-D:-D:-D
ja swoje ogarniam, jak leżę na plecach :-D
:-D:-D:-D;-):-D
jak je lekko tłuszczykiem zakryjesz.....
ja swoje na leżąco to jakieś 10 lat temu ogarniałam.. teraz to wiem że są.. ale gdzie to już pojęcia nie mam...
bożesz dziewczyny ale się uśmiałam:), a jak mi humor poprawiłyście a już myślałam że nic mi nie pomoże na mój podły nastrój...ale super mieć takie forumowe koleżanki ...słodzicie mi że hoho;-);-)
A tak serio to do chudości mi znowu daleko;///całe 59kg żywej wagi:-(

A kości wystające na zewnątrz, hmmm jakby to opisać ...chyba już jaśniej nie umiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zrobiłam sobie dzień kosmetyczny: henna na rzęsy, peeling, maseczka, trzeba jak człowiek wyglądać na studniówce :)

TAK TRZYMAJ, powinnaś częściej fundować sobie takie dni:) podobno poprawia nastrój :) u mnie czasami się sprawdza:)

Julita, moja droga, a ile masz wzrostu??
pocieszę cię, że ja ważę 62 kg przy wzroście 162 cm (taka mała, tocząca się kulka:/)

reklama
Do góry