reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
mój sposób, to nie mieć słodyczy w domu ;P niestety w ciąży trochę się do nich przyzwyczaiłam :/ i teraz czas to zmienić :)

Afi gratuluję spadku wagi :tak:
Właśnie zjadłam obiad - pizzę Dukana - pyyyyychaaaaaaaa :tak: Mężuś też dostanie ją dzisiaj na obiad.
Muszę wreszcie zacząć ćwiczyć na mojego brzuchala, bo w pasie mam nadal 4cm więcej niż przed ciążą, ale za to w biodrach 2cm mniej, więc ćwiczenia na brzuch są wskazane :tak:
Ja bez słodyczy tez nie mogę żyć:zawstydzona/y:. Nawet na diecie robię sobie deserki, ale oczywiście dietetyczne ;-)

mój sposób, to nie mieć słodyczy w domu ;P niestety w ciąży trochę się do nich przyzwyczaiłam :/ i teraz czas to zmienić :)

ale jak nie mam, to chce mi się tak samo bardzo, jak je mam :-p
poza tym mój M chyba też jest uzależniony od słodyczy i codziennie wieczorem razem wcinamy- tak jak teraz, czekolada wedla :-)

Aga, i właśnie to jest mój sposób - nawet jak mi sie bardzo chce, to nie mam ;) zwykle jestesmy z M. zbyt leniwi, żeby lecieć do sklepu ;P

dzięki Madziamadzia, tobie też gratuluje wytrwałości ;)

reklama
ja dziś ze słodyczy to tylko hmmm jedną drożdzówkę z jabłkiem zjadłam :-p
a tak to orzechy podgryzam i gruszkę zjadłam, to chyba jakiś sukces ;-)

Do góry