reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

czy któraś z mam próbowała tych kosmetyków do biustu? Pat & Rub Naturalnie Piękny Biust Uroda - Nowości - Pielęgnacja - Artykuł - Pielęgnacja - Kosmetyczne nowości - Uroda - Polki - Kobieta - Nowości kosmetyczne na rynku wiecie coś na ich temat? myślicie, że warto? a może polecacie coś innego? np. kosmetyki Vichy?

moje piersi są fatalne, a w szczególności tuż po karmieniu... :/ za miesiąc odstawiam Jagodę od piersi i muszę rozpocząć real fight ;) chciałabym szybko poprawić kondycję skóry, bo w planach mam jeszcze zrzucenie 5 kg na Dukanie i wiem, że muszę to odłożyć, aby skóra biustu zdążyła się obkurczyć po karmieniu i nieco przystosować, bo jak zacznę jeszcze do tego chudnąc, to czeka mnie przykra wizja skapciałych piersi :(

Afi, akurtat tego specyfiku nie próbowałam, ale jestem mega zadowolona z innych kosmetyków Kingi R. (tak naprawdę, to jej nie lubię, ale do kosmetyków się przekonałam). Uważam że są naprawdę rewelacyjne!
A co do piersi, przypomniało mi się, jak mój kolega mówił na obwisłe piersi: psie uszy:-D:-D:-D

reklama
czy któraś z mam próbowała tych kosmetyków do biustu? Pat & Rub Naturalnie Piękny Biust Uroda - Nowości - Pielęgnacja - Artykuł - Pielęgnacja - Kosmetyczne nowości - Uroda - Polki - Kobieta - Nowości kosmetyczne na rynku wiecie coś na ich temat? myślicie, że warto? a może polecacie coś innego? np. kosmetyki Vichy?

moje piersi są fatalne, a w szczególności tuż po karmieniu... :/ za miesiąc odstawiam Jagodę od piersi i muszę rozpocząć real fight ;) chciałabym szybko poprawić kondycję skóry, bo w planach mam jeszcze zrzucenie 5 kg na Dukanie i wiem, że muszę to odłożyć, aby skóra biustu zdążyła się obkurczyć po karmieniu i nieco przystosować, bo jak zacznę jeszcze do tego chudnąc, to czeka mnie przykra wizja skapciałych piersi :(
Afi na pewno nie bardziej niż moje:(,które niedług0 będą siegać pępka:(masakra

u mnie wszystko wyglada tak jak przed 1 ciaza,biust taki sam mimo iz karmie piersia,brzuch plaski taki jaki byl,ale naprawde duza zasluga to genow jednak,moja mama mimo iz ma 48 lat cialo ma super jedrne!

moja mama, która urodziła dwójkę dzieci i ma prawie XX lat :D ma jędrniejsze ciało ode mnie, ma piękne piersi, gładziutki brzuch, zero rozstępów, pomimo, że teraz ma trochę ciałka, to nie ma nawet cellulitu! A ja! cyc do ziemi, 50% ciała poorane rozstępami i cellulitem:/

afi u mnie z brzuchem i cycami tez nie za fajnie.. skorzystalam z Twojego linku i zamowilam sobie te kosmetyki.. jak przyjdą to zobaczymy... mają na razie opinie pozytywne... ciekawe jakie beda efekty choc spektakularnych się nie spodziewam...

jak to mawiał moj kolega: z gówna bata nie ukręcisz....:)

nie? a ja właśnie chciałabym ukręcić... ;)
na razie w ruch poszedł balsam ujędrniający Dermedic (dla karmiących). Jak skończę karmić, to spróbuję tych od Kingi R., krem do biustu z AVONu i znalazłam jeszcze na necie takie cuś RILASTIL INTENSIVE Żel do pielęgnacji biustu (1231251802) - Aukcje internetowe Allegro, tylko ja wolałabym serum (jest na zdjęciu w tych fiolkach, ale na allegro nie znalazłam...).

Wiolan, daj znać jak Ci pasują te kosmetyki Pat&Rub :)

reklama
Do góry