czy któraś z mam próbowała tych kosmetyków do biustu? Pat & Rub Naturalnie Piękny Biust Uroda - Nowości - Pielęgnacja - Artykuł - Pielęgnacja - Kosmetyczne nowości - Uroda - Polki - Kobieta - Nowości kosmetyczne na rynku wiecie coś na ich temat? myślicie, że warto? a może polecacie coś innego? np. kosmetyki Vichy?
moje piersi są fatalne, a w szczególności tuż po karmieniu... :/ za miesiąc odstawiam Jagodę od piersi i muszę rozpocząć real fight chciałabym szybko poprawić kondycję skóry, bo w planach mam jeszcze zrzucenie 5 kg na Dukanie i wiem, że muszę to odłożyć, aby skóra biustu zdążyła się obkurczyć po karmieniu i nieco przystosować, bo jak zacznę jeszcze do tego chudnąc, to czeka mnie przykra wizja skapciałych piersi
Afi, akurtat tego specyfiku nie próbowałam, ale jestem mega zadowolona z innych kosmetyków Kingi R. (tak naprawdę, to jej nie lubię, ale do kosmetyków się przekonałam). Uważam że są naprawdę rewelacyjne!
A co do piersi, przypomniało mi się, jak mój kolega mówił na obwisłe piersi: psie uszy