reklama
estragon
mamusia synusia:P
tysia niestety ja juz mam łyse place:/ u mnie dodatkowo wypadanie potęguje anemia i tarczyca, także masakra. na razie odpuszczam sobie farbowanie, chociaz odrost mam juz na 2 cm, ale ja musze najpierw rozjasnic, a pozniej dopiero farbuje
lenkaa*
Fanka BB :)
Mi wypadanie jakby leeeciutko zelżało, choć rewelacji nie ma. Staram się brać feminatal N, ale zwykle zapominam wziąć tabletkę. Odrost pójdę zrobić najpóźniej w przyszłym tygodniu bo już patrzeć na siebie nie mogę.
Waga mnie baardzo zaskoczyła bo myślałam ze po tych słodyczach przytyłam, a tu kilogram mniej niż przed ciążą - 56kg., a miesiąc temu było jeszcze 59. U mnie to chyba jednak laktacja, bo żadna dieta ani ruch.
Waga mnie baardzo zaskoczyła bo myślałam ze po tych słodyczach przytyłam, a tu kilogram mniej niż przed ciążą - 56kg., a miesiąc temu było jeszcze 59. U mnie to chyba jednak laktacja, bo żadna dieta ani ruch.
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Ja ostatnio mam napad na słodycze - cokolwiek znajdę słodkiego, znika w okamgnieniu... Ale waga 54kg - pewnie dlatego, że jeszcze cycolimy
reklama