reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

Czy nalad wypadaja wam tak masakrycznie wlosy???? Bo u mnie końca wypadania nie widac. Niedlugo łysa będę. Do tego mam mega odrosty, ktore chcialabym pomalować ale boję się że po farbie to juz na bank reszta włosów wypadnie ;///

reklama
oj wypadają wypadają a te, które teoretycznie mogły by zostać na głowie są wyrywane przez młodego bo to przecież super zabawa pociągać matkę za kudełki hehe
co do farbowania to u mnie odbywa się co 3-4tyg

tysia niestety ja juz mam łyse place:/ u mnie dodatkowo wypadanie potęguje anemia i tarczyca, także masakra. na razie odpuszczam sobie farbowanie, chociaz odrost mam juz na 2 cm, ale ja musze najpierw rozjasnic, a pozniej dopiero farbuje

właśnie stanęłam na wadze iii- 60 kg!!!!!!!!!!! przytyłam 6 kg od lipca! od jutra koniec ze słodyczami, bo wyglądam jak morświn:/

Mi wypadanie jakby leeeciutko zelżało, choć rewelacji nie ma. Staram się brać feminatal N, ale zwykle zapominam wziąć tabletkę. Odrost pójdę zrobić najpóźniej w przyszłym tygodniu bo już patrzeć na siebie nie mogę.
Waga mnie baardzo zaskoczyła bo myślałam ze po tych słodyczach przytyłam, a tu kilogram mniej niż przed ciążą - 56kg., a miesiąc temu było jeszcze 59. U mnie to chyba jednak laktacja, bo żadna dieta ani ruch.

reklama
Taa my tez sie cycolimy i doopa.
wlasnie zjadlam czekoladowy baton marcepanowy z nugatem.
jak myslicie czy to moze byc przyczyna moich problemow z kilogramami;-)

Do góry