reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

nie? a ja właśnie chciałabym ukręcić... ;)
na razie w ruch poszedł balsam ujędrniający Dermedic (dla karmiących). Jak skończę karmić, to spróbuję tych od Kingi R., krem do biustu z AVONu i znalazłam jeszcze na necie takie cuś RILASTIL INTENSIVE Żel do pielęgnacji biustu (1231251802) - Aukcje internetowe Allegro, tylko ja wolałabym serum (jest na zdjęciu w tych fiolkach, ale na allegro nie znalazłam...).

Wiolan, daj znać jak Ci pasują te kosmetyki Pat&Rub :)

dam, dam.. dzisiaj pierwsze użycie będzie, bo je już dostałam.. wzielam cos na cellulit... też... i peeling ale przysłali mi peeling do cyckow... no nic nawet lepiej, bo delikatniejszy a ja mam skore delikatniejszą niz skorka niemowlaczka...
ale pięknie i chyba ręcznie oni to pakują.. z wielką starannością....

reklama
Afi: wczoraj jak pisałam, dostałam te kosmetyki.. oczywiscie zamiast poeelingu do ciala dostalam peeling do biustu (z tej serii co balsam do biustu).. no ale sobie myślę.. oki... wczoraj pod prysznicem się peelingowalam... i się okazało, że tubka jest źle zgrzana i peeling wypływa też górą... troszke sie wkurzyłam... no ale myslę sobie, że zaraz rano będę do nbich trąbić... i wiesz co.. jestem mega zaskoczona, bo dostanę nowy peeling (dzisiaj wychodzi).. nie musze tego co mam odsyłać (bo powiedzialam że wypływa mi...).. więc obsługa jest mega super.... i pani baaaaardzo mnie przepraszała i się pytała czy ten peeling nie zalał innych produktów.. że ja głupia nie umiem kłamać... pewnie coś by mi co niby było zalane dosłali... no ale nie bądźmy pazerne....
moge na razie wrazenia zapachowe ocenic... peeling pachnie taką świeżością i zieloną trawą... a krem do biustu bardziej limonkowo... bardzo ładnie i świeżo wszystko pachnie.. nie ma dominujących nut kwiatowych... skóra po pierwszym użyciu była gładka... ale na efekty muszę troszkę poczekać...

dzięki, a reakcji uczuleniowych żadnych nie masz? bo ja się tego najbardziej boje, bo mam taką do kitu wrazliwą skórę... ale ponoć to naturalne kosmetyki, więc mam nadzieję, że będzie ok.

dzięki, a reakcji uczuleniowych żadnych nie masz? bo ja się tego najbardziej boje, bo mam taką do kitu wrazliwą skórę... ale ponoć to naturalne kosmetyki, więc mam nadzieję, że będzie ok.

ja bardzo mocno alergicznie na wiele produktów reaguję... ale tutaj nic nie swedzialo, nie piekło, nie było czerwone i żadne cuda nie wyskoczyły.... to najważniejsze...
a co do tego gówna i bata.. nie do Ciebie było.. to było wtedy powiedziane jak chciałam mu wybrać jakieś sensowne zdjęcie co by się nadawało do przepustki....

ja bardzo mocno alergicznie na wiele produktów reaguję... ale tutaj nic nie swedzialo, nie piekło, nie było czerwone i żadne cuda nie wyskoczyły.... to najważniejsze...

to dobrze

a co do tego gówna i bata.. nie do Ciebie było.. to było wtedy powiedziane jak chciałam mu wybrać jakieś sensowne zdjęcie co by się nadawało do przepustki....

hehe :)

reklama
Do góry