reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Roztępów jeszcze nie uświadczyłam i mam nadzieję nie uświadczę :) (liczę na geny po mamie w głównej mierze :p). Bliznę też mam po operacji, na lewej piersi powyżej sutka ale wcale się nią nie przejmuję. Wręcz przeciwnie cieszę się, że mam tylko bliznę a nie amputowaną pierś :)

reklama
......no tak, na piersi też mam bliznę po usuwaniu guzka, ale jest w zasadzie niewidoczna i mało kiedy o niej pamiętam....

:szok::szok: załamałyście mnie! Ja to mam takie rozstępy na piersiach, że masakra :-:)-( na brzuchu jeszcze nie..ale obawiam się, że wyskoczą właśnie tuż przed porodem albo zaraz po.. bo tak znajoma miała..

Ja również byłam zadowolona jeszcze 2 dni temu.....A tu nagle patrze w lustro...i rozstęp na jednej piersi....:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:Załamałam się bo smaruje się od początku ciąży, do tego mama przekonywała mnie że nie mam genów na rozstępy bo ona nie miala...a tu mnie dopadło. Narazie jest jeden ale pewnie pojawią się kolejne....:-(

ja na pierwsi na razie roszstepów nie mama ale M załówqżył ze pod brzuchem kilka czerwonych kreseczek mis ie zrobiło a tez sie smaruje i oliwka i perfekta na rozstepyjestem nimi załamana :(nie wiem jak im przeciwdziałać

Też się nie smaruję i nie przejmuję nawet jeśli coś się pojawi, na szczęście narazie czysto że tak się wyrażę :p

wampi to zdaj relacje, u mnie podobnie, ja mam czarne z odrostem średniego brązu i mi każda fryzjerka powiedziała, ze żadna farba nie pokryje czarnego...
a chętnie też bym pofarbowała,
ewentualnie pokaz później efekt jaki wyszedł :-)

reklama
Ja dziś po pracy skoczyłam do apteki odebrać zamówienie (z doz.pl) m.in. Oilatum Soft, pierwsze co zrobiłam po przybyciu do domku to oczywiście woda do wanny i 3 nakrętki Oilatum :) Dziewczyny...skóra po tym jak marzenie! Coś niesamowitego...ja jestem pod wrażeniem. Szkoda że takie drogie jest (500 ml kupiłam za 55,55 zl bo promocja teraz w doz.pl była) bo sama bym tego codziennie używała...:(

Do góry