reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

też chciałam wybrać sie do fryzjera,ale ciągle mam obawy że znając mojego pecha wyjdę niezadowolona:-(więc wole chyba nie ryzykować:no:

reklama
wampi, czyli tak jak fryzjerka mówiła..
ale chyba teraz różnice mniej widać niż wcześniej?
to może sama sobie też zrobię na taki brąż, wtedy te moje naturalne ciut ciemniejsze zrobię, a czarne zostaną czarne i nie bedzie takiej różnicy...
a po mały, po mału i czarny cały zejdzie ;-)

to jeszcze mi powiedz jakiej farby użyłaś :-)

wiesz, że jakby co, to żeby na Ciebie było ;-)
hehe

Popsuję Wam trochę nastrój...:-p
I jak tam Wasze rozstępy :confused: Pojawiły się?
Bo u mnie niestety smarowanie całkowicie nie pomogło i na brzuszku parę kresek wylazło i może bym nie zauważyła,ale synek ostatnio pyta-"Mamo,kto Cię tak podrapał",a ja do lustra i :szok:

mam ze 2 pojedyncze, ale mój brzuch taki jakiś fioletowy się robi..
podejrzewam, że rozstępy mogę jeszcze mieć- zaraz po porodzie

JA już kiedyś wspominałam, że mam masakryczne rozstępy na piersiach, które swędzą:-:)-:)-(I kiedyś mój brat (nieświadomy), mówi "a cóż to takie czerwone Ci wyszło?!" bo miałam bluzkę z wiekszym dekoldem. Teraz staram sie nawet po domu chodzić w takich bluzkach by nikt nie widział.
Na brzuchu nie mam ale obawiam sie, że znając moje szczeście to wyjdą mi po porodzie:baffled::baffled::baffled: A ostatnio zobaczyłam wysoko na udzie, jeden nieduży ..

Nie mam żadnych rozstępów i mam nadzieję mieć nie będę tak jak moja mama :) Ani jednego rozstępu po dwóch ciążach :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja narazie nie mam na brzuchu ani jednego rozstępu tfuuuuuuuuuu tfuuuuuuuu ale nigdy nie wiadomo czy ta jakże korzystna dla nie sytuacja nie obierze innego kierunku :sorry2: cobym jednak nie była zbyt happy 3rozstępy pojawiły się na jednej piersi- to mój nabytek już od 4 miesiąca ciązy i smaruje cały czas ale nic sie z nimi nie dzieje, nie bledną ale też nie robią się ciemniejsze :dry:

reklama
co do rozstępów - to u mnie na razie nic nie ma... no ale zobaczymy jak to dalej będzie. Smaruję się jak szalona - zauważyłam że tubka Perfecta Mama starcza mi na 2 tyg zaledwie (hehe powierzchnia smarowania sukcesywnie sie powiększa...)
z tymi tendencjami genetycznymi - moja mama ma rozstępy ale na pośladkach - nic na brzuchu - no ale ona przytyła 20 kg i 27 kg z moją siostrą...
ja po cichu liczę, ze z moim przyrostem wagi jakoś cudem uchronię się przed rozstępową perspektywą

Do góry