reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Ja od początku ciąży smaruję buzię kremem Perfecta Mama i zdecydowałam się na niego ze względu na delikatne składniki.Jak dla mnie niewystarczająco nawilża,ale jego głównym założeniem jest ochrona przed UV i ostudą,a nie nawilżanie,więc można mu to wybaczyć.Po ciąży zamierzam zmienić kremik na sorayę dotleniającą,ponoć bardzo fajna seria.

reklama
Ja od początku ciąży smaruję buzię kremem Perfecta Mama i zdecydowałam się na niego ze względu na delikatne składniki.Jak dla mnie niewystarczająco nawilża,ale jego głównym założeniem jest ochrona przed UV i ostudą,a nie nawilżanie,więc można mu to wybaczyć.Po ciąży zamierzam zmienić kremik na sorayę dotleniającą,ponoć bardzo fajna seria.

evelinka tak jak wyżej napisałam jak dla mnie soraya jest OK!!! i bardzo ładnie pachnie:tak:

Bo taka jest prawda, że skórę pielęgnuje się od zewnątrz i od wewnątrz.

Zgadzam się jak najbardziej... Przed ciążą brałam właśnie różne fajne tabletki nawilżające skórę, są takie serie: Aqua Femin, albo Hialu Femin itp. Działają bardzo fajnie. A poza tym używam kosmetyków głównie nawilżających różnychdobrych firm i bardzo sobie je chwalę- moja skóra też;-)

Zgadzam się z poprzedniczkami, że na rozstępy Perffecta Mama jest rewelacyjny :tak: Co do kremu do twarzy to ja ostatnio jestem na etapie Lorea'l Triple Active i muszę powiedzieć, że o dziwo przy mojej bardzo wrażliwej skórze jest super :-D

a mnie bardzo pasują smarowidła z Oriflame, i to nie te najdroższe, tańsze bo różne ceny mają. Nie próbowałam żadnych kremów pod oczy(ćwierć wieku na karku), ale mam odświeżajacy żel aloesowy do tych okolic, jest super. Smarowidła i rzeczy do kąpieli są w większości super, ale kosmetyki kolorowe i do włosów są nic niewarte.

Ja w sumie też nie mam ulubionych firm co do kremów, ale ostatnio często używam kosmetyki z serii Neutrogena i jestem bardzo zadowolona:tak: Też uważam że kosmetyki z Oriflame są naprawdę dobre, dla mnie osobiście dużo lepsze od Avonu

a mnie bardzo pasują smarowidła z Oriflame, i to nie te najdroższe, tańsze bo różne ceny mają. Nie próbowałam żadnych kremów pod oczy(ćwierć wieku na karku), ale mam odświeżajacy żel aloesowy do tych okolic, jest super. Smarowidła i rzeczy do kąpieli są w większości super, ale kosmetyki kolorowe i do włosów są nic niewarte.

Mam podobne spostrzeżenia co do kosmetyków Oriflame - kolorowe są beznadziejne.....
Za to bardzo sobie chwale Avon,mają niewygórowane ceny i jakość jest OK:)

moje ulubione kosmetyki to garnier/loreal, body shop, st.ives i ziaja. brzuch smarowalam na poczatku ciazy ziajka ale fatalnie sie to wchlania wiec wrocilam do niezawodnego balsamu z kolagenem i elastyna z st.ives, poki co rozstepow nie ma, zobaczymy co bedzie dalej.

reklama
Dziewczyny, czy zamierzacie pozbyć się paznokci po porodzie? Zakładając, że są długie.. Bo u mnie wszyscy pukają się w czoło jak mówię, że nie zamierzam ich obcinać całkowicie.. Moje nie są specjalnie długie, ledwo wystają za opuszek.

Do góry