reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
ja też mam, a raczej miałam, bo ostatnio się trochę zapuściłam:sorry:
a ja mam dopiero cienkie włosy, ale mam na to patent, grzywkę mam od połowy głowy i grubą, więc wyglądała na gęstą i było ok:tak:

julita ja też mam cienkie włosy i w moim przypadku grzywka była tylko udręką.. włosy na wietrze strasznie się zbijały i grzywka wyglądała okropnie.. robiły się z niej takie strączki - ja osobiście nie mogłam na to patrzeć więc znowu zahodowałam
no ale zawsze możesz spróbować.. jak się nie spodoba to przecież odrośnie ;-)

Ja miałam grzywkę od zawsze (tylko przy cienkich a gęstych) i dłuuugo się męczyłam, żeby odrosła. Motywacją stały się.. włosy prawie do pasa i grzywka,k tóra powodowała, że wyglądałam jak koń z długą grzywą i czymś na czole:eek: dlatego zastanów się czy na pewno chcesz.

A propos mojej wysypki - powoli znika. Paznokcie mi się chyba też wzmocniły.. :-D

Pojawiły mi się na paznokciach takie mini mini kreseczki. Są ciemne ale malutkie. Nie mierzą nawet milimetra. Czy któraś ma coś podobnego? :confused:

Czy w ciąży używacie kremów do depilacji???chodzi mi głównie o ten veet

Hej dziewczyny :-) Mam straszny problem ze skórą twarzy - stała się taaak straszliwie sucha/odwodniona, że nie daję rady. Stosuję tłuste kremy a nawet takie do skóry atopowej i nic, zero poprawy. Normalnie załamka. Jak nakładam makijaż, wygląda to okropnie przy każdym ruchu mimicznym, bo skóra niefajnie się "ciągnie" - znacie jakieś hardcorowe sposoby na takie zjawisko????

Ostatnia edycja:
mysle ze tluste kremy to nie jest dobre rozwiazanie w takiej sytuacji. powinnas uzywac czegos mocno nawilzajacego, jedyne co mi w tej chwili przychodzi do glowy to ddml z clinique. pij duzo wody. moze wampi ma jakies dobre rady?

Hej dziewczyny :-) Mam straszny problem ze skórą twarzy - stała się taaak straszliwie sucha/odwodniona, że nie daję rady. Stosuję tłuste kremy a nawet takie do skóry atopowej i nic, zero poprawy. Normalnie załamka. Jak nakładam makijaż, wygląda to okropnie przy każdym ruchu mimicznym, bo skóra niefajnie się "ciągnie" - znacie jakieś hardcorowe sposoby na takie zjawisko????
:rofl2::happy::-D:laugh2::-p domestos hahah
domestos jest dobry na wszystko:-p:-D

A tak na poważnie, to może spróbuj podejśc np do Sephory , oni tam mają zawsze jakieś stanowisko kosmetyczne, gdzie można sprawdzic właśnie kondycję skóry i gdzie pomogą wybrac Ci jakiś dobry kosmetyk.

reklama
Czy któraś z was miała może takie ciemne plamki na twarzy,chyba się to nazywa ostuda? nie wiem dokładnie...ale coś o tym słyszałam i chciałam się was zapytać jak sobie radzić z takimi plamami może da się jakoś im zapobiec?

Do góry