reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

dziewczyny jeśli skóra gwałtownie musi się rozszerzyć i do tego dochodzą skłonności do rozstępów to żadne kremiki nie pomogą... później mozna walczyć juz z gotowcami aby były mniej widoczne...

przeciez bardzo duzo ludzi ma rozstępy gdy szybko tyje... skóra tez ma jakis ogranicznik... niestety:-(

reklama
cholercia - widmo rostępow mnie przeraża...wiadomo, że to nie koniec świata no ale lepiej nie mieć niż mieć. Postanowiłam zainwestowac i przerzucic sie z Pharmaceris Foliacti na Mustelę. Wyczaiłam nawet super tanią apteke niedaleko siebie (ceny allegrowe) i zrobię sobie prezent na gwiazdkę.

Na razie rozstepów brak - no ale na razie przytyłam tylko 3,5 kg. Największe ryzyko przede mną, no ale moze ta mustelka mnie obroni

ja jak narazie używam perfecta mama DAX, krem kosztuje 25 zł starcza mi na jakieś 3 tygodnie, smaruję rano i wieczorem. nie mam porównania więc nie powiem czy wydajny, ale dzięki nim przestały mnie boleć piersi, bo strasznie były napięte i bolały

Ja sobie zrobiłam patencik....
Kupiłam oliwkę Nivea i przelałam ją do zużytego (umytego) pojemnika po dezodorancie w kulce. Wkurzało mnie lanie na rękę, rozcieranie i nakładanie, potem znowu dokładka i człowiek cały ubabrany. A taki sposób ułatwia sprawę, fajnie można rozprowadzić oliwkę gdzie się chce, nic się nie rozlewa, nie kapie itp, potem już naoliwioną skórę można do woli masować rękoma.

no to ja osobiście jestem najlepszą reklamą dla Musteli, używam jej od początku, mam dużo rozstępów z okresu dojrzewania, więc skóra skłonna do tego typu "przyjemności", przytyłam 12 kg, a mam tylko 1 (słownie jeden) malutki rozstęp na plecach- dopóki go nie zauważyłam, to nie smarowałam się tam, teraz już oprócz brzucha, boczków, piersi smaruję też plecy, pupę i uda. Mam nadzieję, że tak zostanie do końca ciąży:tak:. I chocbym miała kasę spod ziemi wykopac, to i tak będę używała Mustelki, a dużo mi jej schodzi, bo 1 opakownie- 200 ml na 3 tygodnie.

no to ja osobiście jestem najlepszą reklamą dla Musteli, używam jej od początku, mam dużo rozstępów z okresu dojrzewania, więc skóra skłonna do tego typu "przyjemności", przytyłam 12 kg, a mam tylko 1 (słownie jeden) malutki rozstęp na plecach- dopóki go nie zauważyłam, to nie smarowałam się tam, teraz już oprócz brzucha, boczków, piersi smaruję też plecy, pupę i uda. Mam nadzieję, że tak zostanie do końca ciąży:tak:. I chocbym miała kasę spod ziemi wykopac, to i tak będę używała Mustelki, a dużo mi jej schodzi, bo 1 opakownie- 200 ml na 3 tygodnie.

Estragon - a kupujesz w necie Mustele?
Ja zamówiłam przez aptekę internetowa ale odbiór osobisty mam w Łodzi
a wczoraj jestem sobie w aptece Superpharm a tu dwupak Musteli (2x200 ml) za 134 PLN! Normalnie szok - cena lepsza niz na allegro! No ale nie kupiłam bo juz zamówiłam i dziś odbieram

reklama
malina taaak w necie kupuję, pierwszy raz kupiłam właśnie w aptece, tyle że z Zakopanego, ale za 2 opakowania+ mnóstwo gratisów i przesyłkę dałam 140 zł. Teraz zamówiłam na allegro, ale już nie w aptece, bo chciałam jak najtaniej i 1 tubka z przesyłką 75 zł. Pytałam w kilku aptekach w mieście i kosztuje mega drogo od 130-160 zł za 1 opakowanie:szok::no:.

Do góry