reklama
jest krem noscar ale to już na takie starsze rozstepy.Dziewczyny... ! Zna ktoraś dobry i sprawdzony krem na rozstepy?! mam ich dosyć sporo, czerwonych wokoł brodawek.. fujj
a co stosowałaś wcześniej, że ci wylazły?
ja używam prefecta mama około 24 zł za 100 ml, ale szybko się wchłania, nie ma intensywnego zapachu i mniej bolą piersi po nim
jaszczurka86
Fanka BB :)
Ja używam od początku Pharmaceris...Narazie nie wyłonił się żaden paskudny rozstęp :-) Wiec jestem zadaowolona:-):-)
no to dlatego, bo szybko urosły..nic nie stosowałam wcześniej... Wcześniej miałam malutki biuścik a teraz znacznie urosły wiec to przez to... i mam je od niedawna, tydzien moze dwa... To co proponujecie dla mnie ? ;> ?
poszukaj w google krem noscar może się zdecydujesz
anusiak-białystok
A ten krem można stosować na świeże rozstępy? Jak już pisałam, mimo smarowania się od października,mam kilka rozstepów na jednej piersi. Nie wiem czy na różowe,świeże rozstepy ten krem się nadaje,czy tylko na "stare" białe?
no właśnie nie jestem prewna, ale wątpię, zeby na świeże. trzeba poczytać w necie o tym kremieA ten krem można stosować na świeże rozstępy? Jak już pisałam, mimo smarowania się od października,mam kilka rozstepów na jednej piersi. Nie wiem czy na różowe,świeże rozstepy ten krem się nadaje,czy tylko na "stare" białe?
Na pewno działa na małe blizny pooperacyjne, nawet stare (sprawdziłam)
Działanie:
Krem zalecany jest na blizny po oparzeniach, zabiegach chirurgicznych, owrzodzeniach i trądziku. Zmniejsza i wygładza rozstępy. Działa rozjaśniająco, zmiękczająco oraz wygładzająco na stwardniałą i przerośniętą tkankę blizn, wpływając korzystnie na strukturę kolagenu.
Dzięki obecności mikroelementów i aminokwasów przyspiesza regenerację tkanki oraz nawilża naskórek, dlatego znosi uczucie napięcia i świądu.
Uwaga: krem można stosować wyłącznie na miejsca całkowicie wygojone.
Niestety nie znalazłam info o stosowaniu kremu w ciąży - nie wolno na pewno stosować kapsułek...
Działanie:
Krem zalecany jest na blizny po oparzeniach, zabiegach chirurgicznych, owrzodzeniach i trądziku. Zmniejsza i wygładza rozstępy. Działa rozjaśniająco, zmiękczająco oraz wygładzająco na stwardniałą i przerośniętą tkankę blizn, wpływając korzystnie na strukturę kolagenu.
Dzięki obecności mikroelementów i aminokwasów przyspiesza regenerację tkanki oraz nawilża naskórek, dlatego znosi uczucie napięcia i świądu.
Uwaga: krem można stosować wyłącznie na miejsca całkowicie wygojone.
Niestety nie znalazłam info o stosowaniu kremu w ciąży - nie wolno na pewno stosować kapsułek...
reklama
anusiak-białystok
To stwierdzenie "wygojone, dotyczy raczej ran...poczekam jednak jeszcze trochę,bo to zbyt świeże nabytki,a przy moich odkrytych skłonnościach pewnie niestety nieostatnie rozstepy,więc nazbieram "dobrego" i wtedy bede działać...Uwaga: krem można stosować wyłącznie na miejsca całkowicie wygojone