reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Dziewczyny... ! Zna ktoraś dobry i sprawdzony krem na rozstepy?! mam ich dosyć sporo, czerwonych wokoł brodawek.. fujj

reklama
Dziewczyny... ! Zna ktoraś dobry i sprawdzony krem na rozstepy?! mam ich dosyć sporo, czerwonych wokoł brodawek.. fujj
jest krem noscar ale to już na takie starsze rozstepy.
a co stosowałaś wcześniej, że ci wylazły?
ja używam prefecta mama około 24 zł za 100 ml, ale szybko się wchłania, nie ma intensywnego zapachu i mniej bolą piersi po nim

nic nie stosowałam wcześniej... Wcześniej miałam malutki biuścik ;) a teraz znacznie urosły wiec to przez to... i mam je od niedawna, tydzien moze dwa... To co proponujecie dla mnie ? ;> ?

nic nie stosowałam wcześniej... Wcześniej miałam malutki biuścik ;) a teraz znacznie urosły wiec to przez to... i mam je od niedawna, tydzien moze dwa... To co proponujecie dla mnie ? ;> ?
no to dlatego, bo szybko urosły..
poszukaj w google krem noscar może się zdecydujesz

A ten krem można stosować na świeże rozstępy? Jak już pisałam, mimo smarowania się od października,mam kilka rozstepów na jednej piersi. Nie wiem czy na różowe,świeże rozstepy ten krem się nadaje,czy tylko na "stare" białe?

A ten krem można stosować na świeże rozstępy? Jak już pisałam, mimo smarowania się od października,mam kilka rozstepów na jednej piersi. Nie wiem czy na różowe,świeże rozstepy ten krem się nadaje,czy tylko na "stare" białe?
no właśnie nie jestem prewna, ale wątpię, zeby na świeże. trzeba poczytać w necie o tym kremie

Na pewno działa na małe blizny pooperacyjne, nawet stare (sprawdziłam)

Działanie:
Krem zalecany jest na blizny po oparzeniach, zabiegach chirurgicznych, owrzodzeniach i trądziku. Zmniejsza i wygładza rozstępy. Działa rozjaśniająco, zmiękczająco oraz wygładzająco na stwardniałą i przerośniętą tkankę blizn, wpływając korzystnie na strukturę kolagenu.
Dzięki obecności mikroelementów i aminokwasów przyspiesza regenerację tkanki oraz nawilża naskórek, dlatego znosi uczucie napięcia i świądu.
Uwaga: krem można stosować wyłącznie na miejsca całkowicie wygojone.

Niestety nie znalazłam info o stosowaniu kremu w ciąży - nie wolno na pewno stosować kapsułek...

reklama
Do góry