reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

a co jest gorsze rozstępy czy cellulit??

He, he a w jakich kategoriach? :-) I jedno i drugie trudno zwalczyć jak się pojawi i lepiej chyba pokochać ;-)

Ja nienawidzę cellulitu. Miałam go (niewielkie ilości) nawet jak byłam przeraźliwie chuda - 43 kg przy 177 wzrostu, genetyka i tyle. Teraz też dziadostwo jest pomimo ćwiczeń, kremów etc. Mężu nie przeszkadza to i mnie też już nie ;-)
A widziałam naprawę okrąglutkie dziewczyny bez... Jest szansa, że nawet jak przytyjesz to nie dostaniesz.

reklama
He, he a w jakich kategoriach? :-) I jedno i drugie trudno zwalczyć jak się pojawi i lepiej chyba pokochać ;-)

Ja nienawidzę cellulitu. Miałam go (niewielkie ilości) nawet jak byłam przeraźliwie chuda - 43 kg przy 177 wzrostu, genetyka i tyle. Teraz też dziadostwo jest pomimo ćwiczeń, kremów etc. Mężu nie przeszkadza to i mnie też już nie ;-)
A widziałam naprawę okrąglutkie dziewczyny bez... Jest szansa, że nawet jak przytyjesz to nie dostaniesz.
ha u mnie to samo, chuda jak patyk i zawsze miałam cellulit, teraz widzę tylko, ze robi sie coraz większy :szok:
ale rozstępy jak mam białe to się tak nie rzucają w oczy:tak:

hah ja też mam cellulit, niestety.. Jak byłam szczupła, ważyłam 49 kg w zeszyłm roku, to też to dziadostwo było:zawstydzona/y:

Ja polecam na biodra brzuch itp maść fissan a na biust perfecta mama. Mi pomagają. Mam pełno rozstępów po okresie dojrzewania :confused2: ale teraz ani jednego nowiutkiego..........jak narazie:sorry:

Kochana Nikitko to tylko cytat ale uważam że doskonale oddaje to co my przyszłe mamy czujemy do naszych jeszcze nienarodzonych pociech. Mnie on tez bardzo wzruszył dlatego podpisuję się pod nim całym sercem

Ja też! Gdzieś już widziałam ten cytat, jest cudowny, ale koło siebie wolę go nie pisać, bo będę cały czas wzruszona, a to nie zawsze pasuje do moich postów, czasem smiesznych, czasem złośliwych.... A to takie piękne zdanie

shyangel właśnie jedna znajoma tez zachwalała fissan. a powiedz czy szybko się wchłania? i na jak długo starcza ci takie opakowanie, jak często używasz i co smarujesz

ja mam rozstępy z młodości na biodrach, posladkach i biuście.
na ciało idzie oliwka, bo też jak magda jakoś lepiej sie po niej czuję, niż po balsamach, kremach itp.
magda102 a jakiej używasz?? bo ja zwykłej- najbardziej tłustej BAMBINO
Aga ja używam Nivea, takiej zwykłej w płynie. Chciałam wypróbować w żelu, ale cena mnie od tego odwiodła. W sumie teraz w żelu nie potrzebuję bo mam oliwkę w kulce :-p

reklama
Zaczynam chyba mocno chuchac na zimne..postanowiłam 3 razy dziennie taraz smarowac sie kremami na rozstępy...takie moje noworoczne postanowienie (hehe). Nie wiem jak Wam, ale mnie zdecydowanie łatwiej oswoic się będzie z cellulitem niż rozstepami...wroga o nazwie "cellulit" juz znam, a "rozstęp" ..jeszcze nie.
Poza tym zrobiłam wywiad z mamą - no i u niej zrobiły się rozstepy ale tylko na pupie - to sygnał, ze u mnie może być podobnie

Do góry