reklama
estragon
mamusia synusia:P
bo ja jestem grubsza i mam większą powierzchnię do posmarowania. Tak jak pisałam wcześniej, smaruję piersi, brzuch, boczki, plecy, pupę i uda...Ja też kupuję Mustelę na allegro, smaruję sie codziennie, ale nie schodzi mi w tak dramatycznym stopniu....
Ja smaruję brzuch, uda i tyłek, ale do piersi mam oddzielną mustelę- jest lżejsza w konsystencji:-) Kupiłam zestaw: 2 tuby do ciała i 1 do piersi i idzie mi to bardzo symetrycznie, na jedną tubę do ciała zużyłam pół tej do cycków:-)
awru
Fanka BB :)
hehe niezły patentJa sobie zrobiłam patencik....
Kupiłam oliwkę Nivea i przelałam ją do zużytego (umytego) pojemnika po dezodorancie w kulce. Wkurzało mnie lanie na rękę, rozcieranie i nakładanie, potem znowu dokładka i człowiek cały ubabrany. A taki sposób ułatwia sprawę, fajnie można rozprowadzić oliwkę gdzie się chce, nic się nie rozlewa, nie kapie itp, potem już naoliwioną skórę można do woli masować rękoma.
kurde a ja ud nie smaruję.. tzn smaruje ale zwykłym lorealem do ciała
malina29
Mama debiutująca
Awru - luzik - ja myślę, że rozstępy na udach rzadko występują. Ja wprawdzie smarowałam wszystko powyżej kolan, ale jak dzis się wczytałam w instrukcje obsługi kremów to jesli już, to należałoby tylko smarować górną partię - czyli tak blizej "tyłka"
A no i odebrałam Mustelę - za za opakowania wyszło mi 138 PLN - nieźle..jeju ale zanim znalazłam tę aptekę trochę się pogubiłam,
A no i odebrałam Mustelę - za za opakowania wyszło mi 138 PLN - nieźle..jeju ale zanim znalazłam tę aptekę trochę się pogubiłam,
estragon
mamusia synusia:P
ojjj występują rozstępy na udach, ja mam zarówno po stronie zewnętrznej (małe), jak i po wewnętrznej (i tu są już większe). Ja tam wolę chuchac na zimne, bo jak mi się zrobią wieeelkie czerwone, to wtedy już nigdy z komleksów nie wyjdę
magda102
Fanka BB :)
Ja w ciąży z Kamilem smarowałam się balsamem Kamill, niestety nie mogę go dostać, był rewelacyjny. Być może już go nie produkują.....hehe niezły patent
kurde a ja ud nie smaruję.. tzn smaruje ale zwykłym lorealem do ciała
A co do patentu to naprawdę super sprawa. A na oliwkę zdecydowałam się z czystym sumieniem, a mam predyspozycje do rozstępów Po oliwce czuję super nawilżoną skórę, mniej napiętą i jest jakaś inna taka elastyczna. Zobaczymy, wiele kobiet chwali oliwki.
ja mam rozstępy z młodości na biodrach, posladkach i biuście.
na ciało idzie oliwka, bo też jak magda jakoś lepiej sie po niej czuję, niż po balsamach, kremach itp.
magda102 a jakiej używasz?? bo ja zwykłej- najbardziej tłustej BAMBINO
na ciało idzie oliwka, bo też jak magda jakoś lepiej sie po niej czuję, niż po balsamach, kremach itp.
magda102 a jakiej używasz?? bo ja zwykłej- najbardziej tłustej BAMBINO
Hmmm... No to dziewuszki złe wieści w sprawie rozstępów mam:-( Po okresie dojrzewania zostały mi... Na łydkach pod kolanami z tyłu No i wiadomo normalne miejsca, biodra, tyłek...
Smaruję się tym z oriflame co pisałam i na razie ani jednego nowego nigdzie:-)
Smaruję się tym z oriflame co pisałam i na razie ani jednego nowego nigdzie:-)
reklama