She*shu
Fanka BB :)
Dokładnie basen=ryzyko infekcji,ale ja też myślę żeby się skuścić-bo przy okazji można miło spędzić czas całą rodzinką. Skoro mówicie,że tampony się sprawdzają to może w ten weekend "zaryzykuję"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki Ida sierpniowa za radę . Z tym ,że z tego co wyczytałam na tej stronie Samoopalacze :: MediWeb.pl to każdy samoopalacz śmierdzi po godzinnym kontakcie ze skórą. " I wreszcie cecha, która najbardziej zniechęca, a mianowicie dość nieprzyjemny zapach, który pojawia się po około godzinie od użycia samoopalacza. Zapach ten towarzyszy reakcji jaka zachodzi między DHA a naskórkiem. Nie zależy on tak bardzo od składu kremu samoopalającego, tak samo będzie "śmierdział" drogi i jak tani samoopalacz"
Pocieszające jest to co napisali o tym DHA ,że nie jest szkodliwe w ciąży-także spóbuję,gdy przyjdzie czas na odkrycie nóżek.
Co więcej jeśli DHA by przenikało do krwiobiegu to nawet lepiej bo przeciez zaleca się suplementacje o DHA w ciąży: DHA - kwas tłuszczowy Omega-3 a ciąża
Wyczytałam też o samoopalaczu Sopot z ziajii-wiele osób go chwali, a do tego jest podobno niedrogi.