reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna Mama :)

oj przestraszyłyście mnie z ta rozmiarówką z allegro - ja ostatnio zamówiłam bluzeczkę w rozmiarze M - jest pewna obawa czy mi biust się zmieści - bo juz mam ponad 100 ale najwyżej się ściśnie albo wyleje przez dekolt ;-)
mam nadzieję że jednak będzie pasować

reklama
ja mam jedną parę spodni i jedne leeginsy a tak pozatym mam sukieneczkę która z golfem kosztowała 50 zł i nie jest typowo ciążowa bo po ciązy tez ją bede mogła nosić ma tunko sweter ale noszę do leginsów jako sukieneczkę i kupiłam go za 29,99 w butiku tzki jakiś różowy sklaep ale bardzo dobrze sie nosi i wielszosc ubrań noszę z przed ciąży a to dlatego że uwielbiam tuniki i zawsze kupuje dluzki dłuższę bo lepiej w nich się czuję i nie muszę chować swojej fałdli skóry po poprzedniej ciąży :sorry: a takich typochych ciążowych bluzek to nawet nie oglądam bo tak jak większość z was uwazam że to zwykłe naciąganie ludzi :tak: a napewno kupie jakieś krótsze spodnie rybaczki czy coś w tym stylu

Asia zawsze możesz sprawę przekazać dla allegro i oni wtedy sie tym już zajmują i ściągają kasę ja raz też korzystałam z tego poniweważ czekałam miesiąc na wizytówki a poźniej kolejny na zwrot kasy więc nerwy póściły i skierowałam to własnie do allegro poczekaj jescze z tydzień i jak coś to zgłoś to :tak:

Ja ostatnio kupiłam sobie koszule nocną Muzzy na allegro, juz do szpitala i karmienia. Chcialam miec jedną ładną , typową dla kobiet w ciąży. Zamówiłm M i bałam sie , że bedzie za mała. Jak przyszła przesyłka i ja zobaczyłam to faktyczni jest ładna i z fanej bawełenki. Jednak coś czuję, że nawet w dniu produ będzie za duża!!! heheh

Asiu,śliczne te ciuszki...aż mi się normalnie humorek poprawił :-)...nie denerwuj się tylko wez napisz maila czy kasa doszła i czy paczka została już wysłana i już przynajmniej bedziesz wiedziała co i jak.... a nie sie denerwujesz :no:

Asiu w razie czego ponów swojego maila. Ja jeżeli chodzi o Allegro jestem upierdliwa i to strasznie. Sorry za wyrażenie.....

O!!:-) Ja je kiedyś widziałam ale tylko te długie.:tak: Ale bajer.... cena za rybaczki jest większa niż za spodnie długie.:baffled:

reklama
Asia ciuszki naprawde sliczne!! :tak: ja tez szukam wlansie na allegro albo ebay jakies ladne zestawy dla mojej ksiezniczki :) :-) jeszcze tylko wozek i pokoik musze kupic.znalazlam cos takiego. BABYZIMMER KINDERZIMMER JUGENDZIMMER SCHLAFZIMMER 07796 bei eBay.de: Komplettzimmer (endet 25.03.09 21:52:28 MEZ)
i marzy mi sie pomalowac na ladny zielony jej pokoik:)
Stopi ja tez musze sobie taka koszule kupic,ale nie wiemczy nawet w 9 miesiacu sie w L zmieszcze!! jakos zle to widze...
Jesli chodzi o spodnie to kupilam sobie fajne jeansy z taka gumka na caly brzuch.sa bardzo wygodne i wygladaja jak normalne spodnie.u nas w miescie jest mnostwo takich sklepow za takimi ciuchami.I akurat teraz sa przeceny :-)

Do góry