reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna Mama :)

reklama
Ja mam takie cos: EKSKLUZYWNY PAROWAR PROFI COOK+PROGRAMATOR!! (558092901) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo zadowolona, coraz czesciej uzywam a czestokrotnosc pewnie sie jeszcze po porodzie bardzo zwiekszy :-) Musze wam powiedziec ze wszystkie wazywa jakie w nim robilam byly niesamowicie dobre i mialy zupelnie rozny smak od tego, co sie gotuje w wodzie. Jak dla mnie wydatek niechybiony:tak: A co do rybki: mniam :tak: Moj ulubiony zestaw: ryz, rybka, kalafior/brokul wszystko ugotowane w tym parowarze plus sosik smietanowo-koperkowy... Zdrowo i pysznie.

nie wiem Matyldko, czkam aż mi odpiszą ale wiem ze to był wydatek rzędu 350-400zł, oni takiej drogiej by nie kupili

właśnie skończyłam czytać ten wątek ... i od razu zrobiłam zakupy na allegro :-):-) dzięki za podpowiedzi

thermomix moim zdaniem się średnio nadaje do parowania, jak dla mnie to ustrojstwo jest za małe [ta nakładka do parowania]
ja mam tefala cena ok 300 zl Tefal - Parowary - Megamedia.pl
potrawy są smaczne, chociaż ja musiałam się przyzwyczajać do ziemniaków bez soli, praktyczne jest to, że nic nie trzeba pilnować [no chyba że długo się coś gotuje, to trzeba uzupełnić wodę], nastawia się minutnik i można robić coś innego, świetnie wychodzi ryż, można go zrobić np z ziołami

reklama
ech nic nie mów - chciałoby się w tej ciąży wyglądać jkoś ładnie i nie ciągle tak samo, ale na to trzeba mieć fortunę
ja do tej pory mam 2 pary spodni [1 kupiłam na wyprzedaży w niemczech za 9 euro] i "pas ciążowy" - przydawał mi się najbardziej jak chodziłam z rozpiętym rozporkiem, bo mogłam go opuścić do połowy uda i trzymał spodnie
a teraz czekam na bluzkę - żeby może na wiosnę też jakoś wyglądać...
kasa na to idzie straszna - czemu wszyscy tak na nas zdzierają????

Do góry