reklama
Ja tez dzisiaj skusilam sie na te koszulke (kopertowa pink - pierwszy link) poszlam od razu w rozmiar XL - po co sie stresowac, ze rosne
ja wybrałam niebieską
:-):-) obyś nie miała dekoltu do pępka
ja na brak biustu nie narzekam, a już M jest wystarczająco głęboka
mam nadzieję że twoja też będzie pasować ;-)
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Dekolt jest w porzadku Ten drugi model ma wiekszy dekolt i byc moze bylby zbyt duzy przy rozmiarze XL ale ten pierwszy jest ok Nie kupowalam przez Allegro tylko w sklepie (47 zl).
Hej dziewczynki.Nie wiem czy pamietacie, ale ja pisałam wlasnie o tej koszuli co podesłała link Agoranahttp://www.allegro.pl/item547812885_muzzy_koszula_kopertowa_w_ciazy_i_do_karmienia_l.htmlKupiłam ja z 2 tyg temu - szara rozmiar M i jak dla mnie to ta M jest jakas duza!!! Tak, ze chyba w dniu porodu bedzie w sam raz albo nadal przy duza. No i w tą M to 3razy wiekszy biust niz moj spokojnie wejdzie!!!!Na biuscie wogóle mi sie nie rozjezdza- moze dlatego,ze jest za duza hehe. No to takie moje spostrzezenia , ale ogólnie jestem z niej zadowolona, tylko zebym przytla w koncu do niej!!!
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja jeszcze sie nie rozgladalam za koszula, jakos mi o nie w głowie. ale pewnie bede musiala zaczac o tym myslec powoli. choc ja totalnie zielona jestem w tym temacie !!
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Dzisiaj buszowalam na allegro i kupilam sobie dwie tuniki... nie wiem tylko dlaczego tak tanio...
NEXT- bawełniana tunika na lato--44------NOWA--- (599699631) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT- modna tunika ciążowa roz 42-------NOWA---- (599663233) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT- bawełniana tunika na lato--44------NOWA--- (599699631) - Aukcje internetowe Allegro
NEXT- modna tunika ciążowa roz 42-------NOWA---- (599663233) - Aukcje internetowe Allegro
Fioletowa, stopi69, na prawdę taki duży dekolt jest? Ja też mam chęć na ten drugi model, na niebieską. Miałam zwykle rozmiar S teraz chciałam M kupić i się obawiam tej koszuli.Nie sięga ten dekolt b.nisko? Ale jest taka ładna. W szpitalu też chciałabym się czuć dobrze a nie siedzieć w koszulach, których normalnie nigdy bym nie założyła.ja wybrałam niebieską
:-):-) obyś nie miała dekoltu do pępka
ja na brak biustu nie narzekam, a już M jest wystarczająco głęboka
mam nadzieję że twoja też będzie pasować ;-)
Ostatnia edycja:
makro- ja nosze ubrania rozmiaru S i ta koszula M na mnie wisi, ale to tak, ze watpie, ze uda mi sie do niej przytyc przez 3,5msc Co do dekoltu to faktycznie ma spory. Z tym, ze ja jestem wysoka i dla mnie ten dekold jest dobry.Gdyby byl mniejszy przy takim kroju to gorna czesc koszuli byla by za krotka na wysoka osobe. Tylko jest na pewno na duzy biust!!!! Takie 3 moje biusty to by tam weszly Ogolnie jestem z niej zadowolona, tylko zaluje , ze nie kupilam rozmiaru S.
reklama
Podziel się: