reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna Mama :)

reklama
Ja tez dzisiaj skusilam sie na te koszulke (kopertowa pink - pierwszy link) :tak: poszlam od razu w rozmiar XL - po co sie stresowac, ze rosne :-D

ja wybrałam niebieską
:-):-) obyś nie miała dekoltu do pępka :p
ja na brak biustu nie narzekam, a już M jest wystarczająco głęboka
mam nadzieję że twoja też będzie pasować ;-)

Dekolt jest w porzadku :-D Ten drugi model ma wiekszy dekolt i byc moze bylby zbyt duzy przy rozmiarze XL ale ten pierwszy jest ok :tak: Nie kupowalam przez Allegro tylko w sklepie (47 zl).

Hej dziewczynki.Nie wiem czy pamietacie, ale ja pisałam wlasnie o tej koszuli co podesłała link Agoranahttp://www.allegro.pl/item547812885_muzzy_koszula_kopertowa_w_ciazy_i_do_karmienia_l.htmlKupiłam ja z 2 tyg temu - szara rozmiar M i jak dla mnie to ta M jest jakas duza!!! Tak, ze chyba w dniu porodu bedzie w sam raz albo nadal przy duza. No i w tą M to 3razy wiekszy biust niz moj spokojnie wejdzie!!!!Na biuscie wogóle mi sie nie rozjezdza- moze dlatego,ze jest za duza hehe. No to takie moje spostrzezenia , ale ogólnie jestem z niej zadowolona, tylko zebym przytla w koncu do niej!!!

ja jeszcze sie nie rozgladalam za koszula, jakos mi o nie w głowie. ale pewnie bede musiala zaczac o tym myslec powoli. choc ja totalnie zielona jestem w tym temacie !!

ja wybrałam niebieską
:-):-) obyś nie miała dekoltu do pępka :p
ja na brak biustu nie narzekam, a już M jest wystarczająco głęboka
mam nadzieję że twoja też będzie pasować ;-)
Fioletowa, stopi69, na prawdę taki duży dekolt jest? Ja też mam chęć na ten drugi model, na niebieską. Miałam zwykle rozmiar S teraz chciałam M kupić i się obawiam tej koszuli.Nie sięga ten dekolt b.nisko? Ale jest taka ładna. W szpitalu też chciałabym się czuć dobrze a nie siedzieć w koszulach, których normalnie nigdy bym nie założyła.

Ostatnia edycja:
ja mialam m przed ciaza i kupilam m, uwazam ze te koszulki sa raczej na osoby z dosc duzym biustem [wydaje mi sie ze to pod katem juz powiekszenia biustu na karmienie]

makro- ja nosze ubrania rozmiaru S i ta koszula M na mnie wisi, ale to tak, ze watpie, ze uda mi sie do niej przytyc przez 3,5msc:-D Co do dekoltu to faktycznie ma spory. Z tym, ze ja jestem wysoka i dla mnie ten dekold jest dobry.Gdyby byl mniejszy przy takim kroju to gorna czesc koszuli byla by za krotka na wysoka osobe. Tylko jest na pewno na duzy biust!!!! Takie 3 moje biusty to by tam weszly :-D:-D Ogolnie jestem z niej zadowolona, tylko zaluje , ze nie kupilam rozmiaru S.

reklama
Dzięki dziewczyny, ja za wysoka to nie jestem, biustu ogromnego to też nie mam, ale właśnie może spróbuję ten rozmiar S, zawsze to powinien być ciut mniejszy ten dekolt.

Do góry