Agnieszka takie zestawy pokojowe dla małych dzieci są po prostu bajeczne. :-):-) Wczoraj właśnie oglądałam podobny z tym, że w ciemniejszym kolorze. Ale cena była zniewalająca. No i trzeba mieć faktycznie cały pokój do dyspozycji....
reklama
Ja koszulki już tez kupiłam i jestem naprawdę zadowolona są śliczne (mam tylko nadzieję, że jakoś się w nie zmieszczę w lipcu)
a tu moje zakupki:
MUZZY Koszula nocna kopertowa do karmienia PINK L (553805765) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (547812885) - Aukcje internetowe Allegro
...ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej specjalnie do porodu (ze sznureczkami na brzuchu)
a tu moje zakupki:
MUZZY Koszula nocna kopertowa do karmienia PINK L (553805765) - Aukcje internetowe Allegro
MUZZY Koszula kopertowa w ciaży i do karmienia L (547812885) - Aukcje internetowe Allegro
...ale zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej specjalnie do porodu (ze sznureczkami na brzuchu)
gabiaz
Fanka BB :)
fajniutkie te koszule
Ja na razie kupiłam dwie pary spodni jeansowych właśnie z "golfem" i jestem z nich zadowolona bo nie uciskaja brzucha. Zwykłe zapnę ale dyskomfort straszny jak sie w nich chodzi...
Ja na razie kupiłam dwie pary spodni jeansowych właśnie z "golfem" i jestem z nich zadowolona bo nie uciskaja brzucha. Zwykłe zapnę ale dyskomfort straszny jak sie w nich chodzi...
izabell96
Lipcowe mamy'09
Ciążowa sukienka ogrodniczka_Włoski jeans r36 (592872968) - Aukcje internetowe Allegro
ale mi się spodobała taka sukienka ale szkoda mi trochę kasy
ale mi się spodobała taka sukienka ale szkoda mi trochę kasy
uff doszło
uwielbiam poczte polska - priorytet polecony szedl 8 dni
ale koszulka fajna, niepokoi mnie ta zakładka z przodu, już się rozsunęła a co dopiero będzie za kilka miesięcy? wiem jednak że rozmiar większy to piersi nie będę musiała wyjmować, bo cały czas będą na wierzchu ;-)
uwielbiam poczte polska - priorytet polecony szedl 8 dni
ale koszulka fajna, niepokoi mnie ta zakładka z przodu, już się rozsunęła a co dopiero będzie za kilka miesięcy? wiem jednak że rozmiar większy to piersi nie będę musiała wyjmować, bo cały czas będą na wierzchu ;-)
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Ja tez dzisiaj skusilam sie na te koszulke (kopertowa pink - pierwszy link) poszlam od razu w rozmiar XL - po co sie stresowac, ze rosne
Podziel się: