reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Kurcze ale mi stracha napędziłyście tym nacinaniem-chciałam o tym nie myśleć. Niby mam już za sobą operację i szwy, które mnie cholernie bolały, ale nie na kroczu... Ja pierdzielę- chyba wycofuję się z rodzenia, może któraś chce urodzić za mnie? : Godziwie wynagrodzę :p Zgłaszać się :p
Spoko, nie jest tak źle. Pamietaj jak 10 dni po porodzie moja sisotra siada na kanapiei krzyczy do mnie patrz!!, potem siada inaczej i jeszcze inaczej, JA do niej: na co mam patrzeć. Ona z taką blogą miną: nie boli!!! :). Także spoko damy radę!

reklama
No tak, ja po operacji moment gdy wreszcie mogłam się śmiać (bo mój małż to mnie non stop do histerycznego śmiechu doprowadza!!!) i nie bolało pamiętam do dziś ;P Cały czas próbuję sobie wytłumaczyć, że jak ten ból przeżyłam to ten też przeżyję, no ale... Te szwy co ja miałam to na brzuchu, a na kroczu pewnie boli bardziej... Boję się tak czy inaczej, no, ale nie mamy wyjścia trzeba to przeżyć i tyle... Uuuuaaaa :szok::no::wściekła/y:

ja miałam szwy na uszach i na brzuchu, te na brzuchu to był pikuś, wystarczylo się nie wyprostowywac, ale na uszach bolało jak skur....n i nic isę nie ndalo z ty mzrpbic, ale od czego jest relanium. do tej pory mnie to czasem boli. Także te chyba nie beda takie zle w razie czego. Chociaż nie wiem czy będe potrzebnę bo jeszcze nei wiem gdzie będe rodzić.

podobno nie czuje się już w tym bolu nacinania krocza, zobaczymy w praniu, dlatego ja będę mieć swoją położną i znią wszystko wcześniej ustale, bedzie to robione wrazie konieczności, poza tym cieszę się że ją będę mieć bo nie będę przynjmniej jak baran leżec i czekać na rozwiązanie, tylko bedę z nią ćwiczyć spacerować i takie tam

Moim zdaniem powinnas zmienic lekarza. Teraz zaczyna sie najwazniejszy okres, IIItrymestr i czestsze wizyty przed porodem, wiec nie ma sensu sie z nim meczyc. Pogadaj ze znajomymi moze ktos zna fajnego ginekologa. Twoje samopoczucie jest najwazniejsze. Powinnas ufac swojemu lekarzowi. Nie zadreczaj sie kochana tylko zmien tego lekarza. A swoja droga to jest swinia a nie lekarz ze nie chcial ci pokazac malenstwa:(
świnia? skurwiel! traktuje mnie jak małolata ktory nie ma nic do gadania i niech lepiej nie podskakuje bo zbadam cie kochana trzema palcami.

świnia? skurwiel! traktuje mnie jak małolata ktory nie ma nic do gadania i niech lepiej nie podskakuje bo zbadam cie kochana trzema palcami.

tez raz byłam u takiego, wydawał się pacanem, na szczecie tylko raz i nigdy więcej. Zmieniaj leakrza, Moja gin za każdym razem mi pokazuje chociaz na kilka sekund dzidzie, bo jak ona twierdzi to mój radosny czas :). A na zmiane nie jest za późno.

reklama
Do góry