reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Kurcze ale mi stracha napędziłyście tym nacinaniem-chciałam o tym nie myśleć. Niby mam już za sobą operację i szwy, które mnie cholernie bolały, ale nie na kroczu... Ja pierdzielę- chyba wycofuję się z rodzenia, może któraś chce urodzić za mnie? : Godziwie wynagrodzę :p Zgłaszać się :p
Spoko, nie jest tak źle. Pamietaj jak 10 dni po porodzie moja sisotra siada na kanapiei krzyczy do mnie patrz!!, potem siada inaczej i jeszcze inaczej, JA do niej: na co mam patrzeć. Ona z taką blogą miną: nie boli!!! :). Także spoko damy radę!

reklama
No tak, ja po operacji moment gdy wreszcie mogłam się śmiać (bo mój małż to mnie non stop do histerycznego śmiechu doprowadza!!!) i nie bolało pamiętam do dziś ;P Cały czas próbuję sobie wytłumaczyć, że jak ten ból przeżyłam to ten też przeżyję, no ale... Te szwy co ja miałam to na brzuchu, a na kroczu pewnie boli bardziej... Boję się tak czy inaczej, no, ale nie mamy wyjścia trzeba to przeżyć i tyle... Uuuuaaaa :szok::no::wściekła/y:

ja miałam szwy na uszach i na brzuchu, te na brzuchu to był pikuś, wystarczylo się nie wyprostowywac, ale na uszach bolało jak skur....n i nic isę nie ndalo z ty mzrpbic, ale od czego jest relanium. do tej pory mnie to czasem boli. Także te chyba nie beda takie zle w razie czego. Chociaż nie wiem czy będe potrzebnę bo jeszcze nei wiem gdzie będe rodzić.

podobno nie czuje się już w tym bolu nacinania krocza, zobaczymy w praniu, dlatego ja będę mieć swoją położną i znią wszystko wcześniej ustale, bedzie to robione wrazie konieczności, poza tym cieszę się że ją będę mieć bo nie będę przynjmniej jak baran leżec i czekać na rozwiązanie, tylko bedę z nią ćwiczyć spacerować i takie tam

Moim zdaniem powinnas zmienic lekarza. Teraz zaczyna sie najwazniejszy okres, IIItrymestr i czestsze wizyty przed porodem, wiec nie ma sensu sie z nim meczyc. Pogadaj ze znajomymi moze ktos zna fajnego ginekologa. Twoje samopoczucie jest najwazniejsze. Powinnas ufac swojemu lekarzowi. Nie zadreczaj sie kochana tylko zmien tego lekarza. A swoja droga to jest swinia a nie lekarz ze nie chcial ci pokazac malenstwa:(
świnia? skurwiel! traktuje mnie jak małolata ktory nie ma nic do gadania i niech lepiej nie podskakuje bo zbadam cie kochana trzema palcami.

świnia? skurwiel! traktuje mnie jak małolata ktory nie ma nic do gadania i niech lepiej nie podskakuje bo zbadam cie kochana trzema palcami.

tez raz byłam u takiego, wydawał się pacanem, na szczecie tylko raz i nigdy więcej. Zmieniaj leakrza, Moja gin za każdym razem mi pokazuje chociaz na kilka sekund dzidzie, bo jak ona twierdzi to mój radosny czas :). A na zmiane nie jest za późno.

reklama
Do góry