reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Nacinanie nie boli nic a nic bo robia to w czasie skurczu. Zaszywania tez prawie nei czulam, jakos po tym wszystkim bylo mi juz jedno co ze mna robia :-p Natomiast nastpene 2 tygodnie to byl horror jesli chodzi o siedzenie :sorry:glownie lezalam :-(

A, dziewczyny badzcie spokojniejsze w wypowiadaniu opinii jak ktora z Was nie da sie naciac itd jak bedzie o to walczyla, bo to wszystko wychodzi w trakcie. Mnie nacieli, choc sie wczesniej zapieralam ze nie chce, a do teraz moge im dziekowac, bo w zyciu bym nie urodzila albo bylabym potem połatana bo bym pekla jakos zle. A pekniecie samoistne jest o wiele gorsze i pod wzgledem estetycznym i zdrowotnym, bo moze niezle uszkodzic.

ja najprawdopodobniej będę miała Milenkę,a dowiedziałam się o tym 2 tygodnie i 3 dni temu.Lekarka powiedziała że jak byłbyy to chłopiec to napewno a dziewczynka do 30 tyg.może się zmienić

reklama
Ja peklam sama bo u nas nie nacinaja, urodzilam w piatek wieczorem ze szpitala wyszlam w niedziele po poludniu i nic mnie tam nie bolala tak bardzo zebym nie mogla siedziec.

Nacinanie nie boli nic a nic bo robia to w czasie skurczu. Zaszywania tez prawie nei czulam, jakos po tym wszystkim bylo mi juz jedno co ze mna robia :-p Natomiast nastpene 2 tygodnie to byl horror jesli chodzi o siedzenie :sorry:glownie lezalam :-(

A, dziewczyny badzcie spokojniejsze w wypowiadaniu opinii jak ktora z Was nie da sie naciac itd jak bedzie o to walczyla, bo to wszystko wychodzi w trakcie. Mnie nacieli, choc sie wczesniej zapieralam ze nie chce, a do teraz moge im dziekowac, bo w zyciu bym nie urodzila albo bylabym potem połatana bo bym pekla jakos zle. A pekniecie samoistne jest o wiele gorsze i pod wzgledem estetycznym i zdrowotnym, bo moze niezle uszkodzic.

Z tym ze nacinanie jest lepsze to sie nie zgodze. Jak juz niekture dziewczyny pisaly niekture polozne nacinaja bez powodu i tyle ile im sie akurat natnie. Ja tam wole peknac niz byc cieta, ale to tylko moje zdanie. Akurat mam tyle dobrze ze nie musze podejmowac takiej decyzji czy sie zgadzac na nacinanie czy nie bo u nas tego nie robia.

Do góry