reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Dziękuję Wam - Shingle i AniaForever
Tak naprawdę Ania to byłoby po mojej mamie, która zmarła rok temu (termin porodu mam ustalony na dzień urodzin mojej mamy, ale zawsze mogę tak dać na drugie)

przykro mi Gosiu z powodu mamy:-( ja chyba tym bardziej dałabym tak na imię zwłaszcza, że jest ładne:tak:

A my ciagle nie mozemy sie zdecydowac:-( Mial byc albo Tomasz albo Damian. Teraz odpadl Damian, bo mojemu sie nie podoba i wybieramy miedzy Tomaszem, Karolem, Konradem a Filipem. WSzystkie imionka mi sie podobaja:tak::tak: Ja sie chyba niegdy nie zdecyduje:tak::shocked2: A ktore wam sie najbardziej podoba?A tak bym juz chciala mowic do malego po imieniu:-):-)

Ja bym obstawiała Tomusia:tak: co prawda my rozpatrujemy Filipa, ale tylko dlatego, że już jednego Tomka w domu mam:-D a jak można zdrobniale do Filipa? Filipek, Fifi??

A moja koleżanka dała na imię drugiemu synkowi MILAN;-) i co Wy na to???:-D

ee nie podoba mi się, zaraz mi się kojarzy z piłką nożną:no:

Ja bardzo lubię imię Tomasz Tomuś Tomeczek poza tym przeczytaj opis imienia po prostu bomba :)

Toma- podwajać .Imię oznaczające bliźniaka.

Opanowany, skryty nie miota się z byle powodu. Bardzo rzadko się waha. Wierny, ufny, uczciwy i sprawiedliwy, dla tych których kocha zrobiłby wszystko. To człowiek walki, który pragnie nadać sens ludzkiemu życiu. Posiada duże zdolności organizatorskie co owocuje sporymi sukcesami. W życiu gdy raz obierze sobie jakąś drogę bardzo trudno mu z niej zejść.

Pochodzenie:aramejskie

Zdrobnienia:Tomek, Tomuś, Tomaszek,

Wlosy to dopiero zaczna nam wypadac, ale tak kilka tygodni po porodzie, niestety :sorry: staja sie wtedy bardzo slabe w wyniku ogromnego wysilku i zmian jakie zachodza w organizmie podczas porodu. Ja po pierwszym porodzie plakalam cale dnie, bo tak mi moje kudly lecialy :-( i mozna je wspierac odzywkami, lekami itd, ale to chyba musi przejsc i tyle.

no to to ja w kwietnui będe łysa chyba...trudno zaś wywalę kupe kasy jak po maturze.

Ja bardzo lubię imię Tomasz Tomuś Tomeczek poza tym przeczytaj opis imienia po prostu bomba :)

Toma- podwajać .Imię oznaczające bliźniaka.

Opanowany, skryty nie miota się z byle powodu. Bardzo rzadko się waha. Wierny, ufny, uczciwy i sprawiedliwy, dla tych których kocha zrobiłby wszystko. To człowiek walki, który pragnie nadać sens ludzkiemu życiu. Posiada duże zdolności organizatorskie co owocuje sporymi sukcesami. W życiu gdy raz obierze sobie jakąś drogę bardzo trudno mu z niej zejść.

Pochodzenie:aramejskie

Zdrobnienia:Tomek, Tomuś, Tomaszek,

a ja tylko mogę to potwierdzić na przykładzie męża:tak::-D zwłaszcza skryty, że zrobiłby wszystko dla tych których kocha i że człowiek walki:tak::-D

Kurcze ale mi stracha napędziłyście tym nacinaniem-chciałam o tym nie myśleć. Niby mam już za sobą operację i szwy, które mnie cholernie bolały, ale nie na kroczu... Ja pierdzielę- chyba wycofuję się z rodzenia, może któraś chce urodzić za mnie? : Godziwie wynagrodzę :p Zgłaszać się :p

reklama
Kurcze ale mi stracha napędziłyście tym nacinaniem-chciałam o tym nie myśleć. Niby mam już za sobą operację i szwy, które mnie cholernie bolały, ale nie na kroczu... Ja pierdzielę- chyba wycofuję się z rodzenia, może któraś chce urodzić za mnie? : Godziwie wynagrodzę :p Zgłaszać się :p

mogę się podpiąć pod apel ? też najbardziej się tego boję w moim porodzie a szpital w którym będę się darła nacina standardowo :wściekła/y:

Do góry