zabeczka
Fanka BB :)
No wlasnie bardzo mi sie podaba jak mowia na Karola Lolek, Lolus Moj maz ma na drugie Karol i bardzo lubi to imieLolki Karolki są super
Mi najbardziej podoba sie Karol i Tomasz. Nie wiem na co sie zdecydowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie bardzo mi sie podaba jak mowia na Karola Lolek, Lolus Moj maz ma na drugie Karol i bardzo lubi to imieLolki Karolki są super
To ja sie pochwale moja polkilogramowa Krolewna - swoja droga tylko pol kg a tyle szczescia ...22tydz +3dniJa się na tym nie znam ale dziś wyszło tak 23w 3d
waga 689 g
BPD 54mm
Ac 194mm
Fl 43mm
Hc 206mm
I w ogóle nie wiem o co chodzi
Dziękuję Wam - Shingle i AniaForever
Tak naprawdę Ania to byłoby po mojej mamie, która zmarła rok temu (termin porodu mam ustalony na dzień urodzin mojej mamy, ale zawsze mogę tak dać na drugie)
A my ciagle nie mozemy sie zdecydowac:-( Mial byc albo Tomasz albo Damian. Teraz odpadl Damian, bo mojemu sie nie podoba i wybieramy miedzy Tomaszem, Karolem, Konradem a Filipem. WSzystkie imionka mi sie podobaja Ja sie chyba niegdy nie zdecyduje A ktore wam sie najbardziej podoba?A tak bym juz chciala mowic do malego po imieniu:-):-)
A moja koleżanka dała na imię drugiemu synkowi MILAN;-) i co Wy na to???
Wlosy to dopiero zaczna nam wypadac, ale tak kilka tygodni po porodzie, niestety staja sie wtedy bardzo slabe w wyniku ogromnego wysilku i zmian jakie zachodza w organizmie podczas porodu. Ja po pierwszym porodzie plakalam cale dnie, bo tak mi moje kudly lecialy :-( i mozna je wspierac odzywkami, lekami itd, ale to chyba musi przejsc i tyle.
Ja bardzo lubię imię Tomasz Tomuś Tomeczek poza tym przeczytaj opis imienia po prostu bomba
Toma- podwajać .Imię oznaczające bliźniaka.
Opanowany, skryty nie miota się z byle powodu. Bardzo rzadko się waha. Wierny, ufny, uczciwy i sprawiedliwy, dla tych których kocha zrobiłby wszystko. To człowiek walki, który pragnie nadać sens ludzkiemu życiu. Posiada duże zdolności organizatorskie co owocuje sporymi sukcesami. W życiu gdy raz obierze sobie jakąś drogę bardzo trudno mu z niej zejść.
Pochodzenie:aramejskie
Zdrobnienia:Tomek, Tomuś, Tomaszek,
Kurcze ale mi stracha napędziłyście tym nacinaniem-chciałam o tym nie myśleć. Niby mam już za sobą operację i szwy, które mnie cholernie bolały, ale nie na kroczu... Ja pierdzielę- chyba wycofuję się z rodzenia, może któraś chce urodzić za mnie? : Godziwie wynagrodzę Zgłaszać się