reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
U nas teraz dla dziewczynki nadal podoba nam się Oleńka-Aleksandra, ale zastanawiamy się jeszcze nad Kariną. A co do chłopca to nadal prawie na 100% Czarek- Cezary.

Co do imienia Róża-piękne, oryginalne, pamiętam, że miałam nauczycielkę o tym imieniu-pamiętam ją jako kobietę bardzo mądrą, z klasą i niesamowicie pozytywną osobę :-)
U nas od zawsze miała być Oleńka, ale ostatnio jest to strasznie popularne imię. Zaczęła mi po głowie starsznie chodzić Mira. Dla synka nadal Tadziu, vel Ronni :D

reklama
No ja się zawsze normalnie ważę rano, ale jakoś tak z ciekawości się zważyłam wczoraj akurat wieczorkiem a tu szok:szok: I jeść, to ja może i jem dość sporo, ale za przeproszeniem gdzie to przez noc ucieka? Bo nawet jak się nad ranem delikatnie ujmując wypróżnię, to nie jest to aż 3 kilo:szok:;-)

3 kg nie jest az tak duzo - to jest woda ktora spozywasz w ciagu dnia ( ona cala sie tak szybko nie wysikuje, nawadnia komorki, cala znierasz wode w ciagu dnia ) a woda naprawde duzo wazy plus jedzenie - ludzie czasami nie zdaja sobie sprawy z tego ile wazy to co zjadamy - male porcyjki waza juz sporo - zwaz sobie kiedys te porcje co zjadasz ;) ja odkad tak robilam to wiem ile sie zjada a ile powinno sie zjadac- poszczegolnych produktow.

a mnie dzis w nocy kopał - a raczej tatusia w plecy ( bo bylam przytulona do plecow mojego kochanego) i sie smialam az sie obudzil i pytal co sie dzieje :p
I teraz tez mnie stuka :p dziewczyny moje dziecko jest NADAKTYWNE - w ten dzien jak tylko poczulam pierwszy raz to od tamtej pory co godzine wariuje!Bylo moze dwa dni spokojne, ale reszta - no tarzan normalnie dzikus!

a mnie dzis w nocy kopał - a raczej tatusia w plecy ( bo bylam przytulona do plecow mojego kochanego) i sie smialam az sie obudzil i pytal co sie dzieje :p

A to mały dzikusek hihiih :) To musi być też wspaniałe doznanie dla tatusiów ;-) A ja w nocy ja nie mogłam zasnąć i się przewracałam z boku na bok i w końcu na plecy na płasko się położyłam a mężuś położył mi dłoń tak poniżej brzuszka i nagle jak mały zapodał karate cios to nawet mój kochany poczuł, był w takim szoku, że aż podskoczył :-D:tak::-D:tak:

Tak się z niego śmiałam bo potem jeszcze pół nocy to przeżywał :-D

Idę do wanny wypluskać dupkę bo na 14:15 mam wizytę :) Ładnie wygolę kocura żeby się Pani doktor się nie przestraszyła :-D Trzymajcie za mnie kciuki laseczki bo mam pietra czy wszystko jest ok- za każdym razem tak mam :sorry:

CMOKTUSIE 36_3_13[1].gif

A to mały dzikusek hihiih :) To musi być też wspaniałe doznanie dla tatusiów ;-) A ja w nocy ja nie mogłam zasnąć i się przewracałam z boku na bok i w końcu na plecy na płasko się położyłam a mężuś położył mi dłoń tak poniżej brzuszka i nagle jak mały zapodał karate cios to nawet mój kochany poczuł, był w takim szoku, że aż podskoczył :-D:tak::-D:tak:

Tak się z niego śmiałam bo potem jeszcze pół nocy to przeżywał :-D

A mój jak kładzie ręke to dzieciaczek sie uspokaja. taki złośliwy jest, bo mezowi przykro wtedy.

reklama
Do góry