plastelinka5
Fanka BB :)
Moja córeczka w 20 tygodniu waży 300 g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja dzidzia nie lubi sie pokazywac dlatego jeszcze nikt nic nie widzial..dlatego tez rozpalilas we mnie iskierke nadziei..Oby do srody i oby w srode sie pokazalo - bedzie to 3d wiec moze bedzie latwiej.Mój M ma świra na punkcie motoryzacji gł.motocykli i elektroniki a ja się tak denerwuje jak nawet on gdzies jedzie a co dopiero dziecko. A widział ktos juz meskie narzady na Twoim usg? Jak juz pisałaś to przepraszam ale jestem dość nowa i nie nadrobiłam wszystkiego jeszcze. Wiesz,mi nawet wtedy kiedy w ciąży nie byłam mówili że będę miała tylko jedno dziecko-syna. Tak wyglada genealogia rodziny M.Od 7 pokoleń(wyjatek-mój M ma dwóch braci) Mi odnośnie pierwszego dziecka było troszke obojętne chociaż wiadomo,że kobieta to raczej dziewczynke woli Jest z kim pogadać na babskie tematy a tatus to by nas dodatkowo rozpieszczał.Wiadomo,że przy mężczyznach kobieta troche musi sie napracować wiecej...Ale nie mam zamiaru pozostawiać dzidzie jedynaczką Ale na pewno nie wczesniej niż za 5 lat jak wszystko sie uda oczywiscie
ale teraz w gaszczu tych oryginalnych imion ty bedziesz oryginalna jak wybierzesz zwykle imieja nie wiem bede robic losowanie chyba.Z jednej strony chciałam orginalne imię ale te "zwykłe" bardzo mi sie podobają
Napisz potem jak wrażenia z 3d ! Bo ja sie tez zastanawiam,a ile u Ciebie kosztuje?
Ciesz się,że masz skromne dziecko a nie takie, które się pupinką wypina do nas ;P hihi
ale smutno, ja bym chyba zwariowala. Ja to czasami sie zapominam i przy gosciach jak jest wrzawa z rozmow to szepcze jakies zbreznosci do artura, a moja mama raz uslyszala i mowi " no marta daj mu przynajmniej teraz spokoj"( z zartami, bo sama tez jest niezbyt swieta). łapie go tu i ówdzie ( za tylek spokojnie raz na godzine jest zlapany, az sie czasami denerwuje hihihi) w niespodziewanych momentach, w sklepie , na spacerze...jej dziewczyny chyba ze mna jest cos nie tak...