reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ale macie już duże maleństwa!
Ciekawe ile mój Adaś urósł od ostatniej wizyty... :)
Jeszcze 12 dni i też będę mogła się pochwalić moim szkrabem!

Mój M ma świra na punkcie motoryzacji gł.motocykli i elektroniki a ja się tak denerwuje jak nawet on gdzies jedzie a co dopiero dziecko. A widział ktos juz meskie narzady na Twoim usg? Jak juz pisałaś to przepraszam ale jestem dość nowa i nie nadrobiłam wszystkiego jeszcze. Wiesz,mi nawet wtedy kiedy w ciąży nie byłam mówili że będę miała tylko jedno dziecko-syna. Tak wyglada genealogia rodziny M.Od 7 pokoleń(wyjatek-mój M ma dwóch braci) Mi odnośnie pierwszego dziecka było troszke obojętne chociaż wiadomo,że kobieta to raczej dziewczynke woli :D Jest z kim pogadać na babskie tematy a tatus to by nas dodatkowo rozpieszczał.Wiadomo,że przy mężczyznach kobieta troche musi sie napracować wiecej...Ale nie mam zamiaru pozostawiać dzidzie jedynaczką :) Ale na pewno nie wczesniej niż za 5 lat jak wszystko sie uda oczywiscie
moja dzidzia nie lubi sie pokazywac dlatego jeszcze nikt nic nie widzial..dlatego tez rozpalilas we mnie iskierke nadziei..Oby do srody i oby w srode sie pokazalo - bedzie to 3d wiec moze bedzie latwiej.

Napisz potem jak wrażenia z 3d ! Bo ja sie tez zastanawiam,a ile u Ciebie kosztuje?

Ciesz się,że masz skromne dziecko a nie takie, które się pupinką wypina do nas ;P hihi

skromne? ono buszuje w brzuchu i tak naprawde robi na złość! nie daje sie mierzyc, nie daje sprawdzic plci, ciagle ucieka przed usg... i wlasnie sie obawiam ze znowu nawet na 3d nic nie zobaczymy bo wariat sie rozbryka. U mnie kosztuje to 200 zl.

ale smutno, ja bym chyba zwariowala. Ja to czasami sie zapominam i przy gosciach jak jest wrzawa z rozmow to szepcze jakies zbreznosci do artura, a moja mama raz uslyszala i mowi " no marta daj mu przynajmniej teraz spokoj"( z zartami, bo sama tez jest niezbyt swieta). łapie go tu i ówdzie ( za tylek spokojnie raz na godzine jest zlapany, az sie czasami denerwuje hihihi) w niespodziewanych momentach, w sklepie , na spacerze...jej dziewczyny chyba ze mna jest cos nie tak...:cool:

hehe Kataszone spokojnie, jestem podobna do Ciebie ;-) też swojemu gadam na ucho niegrzeczne rzeczy, a pupcie ma taką że aż szkoda nie złapać :-D ale jakby mnie mama usłyszała to chyba spłonęłabym ze wstydu, ale Ty to niezłą masz mamuśkę:tak:w sumie nie wiem jakby moja się zachowała, może byłaby w zbyt dużym szoku by zareagować:szok:

reklama
jestem ciekawa jak na dziecko działa takie usg... a moja ostatnio coś się uspokoiła i nie kopie tak.Może dlatego że siedze w domu,chodze w dresach wiec jej nie ściska?Mam nadzieje :)

Do góry