reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Bo generalnie wszystkie Lodóweczki 2010 są super:-D u nas nie ma sztywno bo i po co:-D A i nasze dzieciaczki po mamuśkach będą też super:-D Nic dodac nic ując:-D

Bo my jesteśmy normalne kobitki, a nie jakieś tam " ą ę bułkę przez bibułkę a h... gołą ręką". tzn. to drugie to tak :-D:-D:-D:-D Jesteśmy na luzie, z nami to na każdy temat można pogadać :-)
Czasem świrujemy i chichramy się jak dzikie bobry, ale jak trzeba fachowej pomocy czy porady to "jeden za wszystkich-wszyscy za jednego"
:tak::tak:DLATEGO ZAPRASZAMY DO NAS GORĄCO :tak::tak:

A mój jak kładzie ręke to dzieciaczek sie uspokaja. taki złośliwy jest, bo mezowi przykro wtedy.
U mnie to samo:-D Szaleje szaleje a jak mówię grześkowi chodź kopie to się uspokaja:-p Stwierdził że jeszcze się nie urodził a już ma gdzieś tate:-) A na usg wypiął język:-D myślę, że to nie było do mnie:-D

dziewczyny coś w tym jest.Moja to samo.Szaleje a przy tatusiu spokój...dopiero jak oglądamy film i trzyma przez 2h reke na brzuchu to wiadomo ze wtedy nieraz poczuł. To samo ze mna.Szaleństw a jak ttylko patrze na brzuch to spokój

dziewczyny ja mam tak samo- jak chcę ją/jego podpatrzeć to robi się cisza :-) Nie raz jak kopało to wołałam mężula, a jak kładł rękę na brzuszku to szkarbulec mały się przestawał. Mężuś zawsze był niepocieszony i mówił, że pewnie dzidzia go nie lubi- a ja go pocieszam i mówię, że na pewno jak czuje rękę tatusia to robi się szczęśliwy i spokojny i dlatego przestaje kopać:tak: No a poza tym mamuśkę to ma cały czas, a tatuś jak przytuli brzusia i pogada z dzidźkiem to nie tak często i dla niego to święto :-)

Dziewczyny troszke mnie wystraszyłyście z tym ,że sperma i orgazmy moga na nas źle wpływać.Faktycznie w trakcie "szczytowania":zawstydzona/y: czuję skurcze mocno ,ale czytałam ,że maleństwo czuje tylko delikatne ,przyjemne kołysanie więc z małżem kołyszemy synusia dośc często;-)

reklama
Do góry