reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Bo generalnie wszystkie Lodóweczki 2010 są super:-D u nas nie ma sztywno bo i po co:-D A i nasze dzieciaczki po mamuśkach będą też super:-D Nic dodac nic ując:-D

Bo my jesteśmy normalne kobitki, a nie jakieś tam " ą ę bułkę przez bibułkę a h... gołą ręką". tzn. to drugie to tak :-D:-D:-D:-D Jesteśmy na luzie, z nami to na każdy temat można pogadać :-)
Czasem świrujemy i chichramy się jak dzikie bobry, ale jak trzeba fachowej pomocy czy porady to "jeden za wszystkich-wszyscy za jednego"
:tak::tak:DLATEGO ZAPRASZAMY DO NAS GORĄCO :tak::tak:

A mój jak kładzie ręke to dzieciaczek sie uspokaja. taki złośliwy jest, bo mezowi przykro wtedy.
U mnie to samo:-D Szaleje szaleje a jak mówię grześkowi chodź kopie to się uspokaja:-p Stwierdził że jeszcze się nie urodził a już ma gdzieś tate:-) A na usg wypiął język:-D myślę, że to nie było do mnie:-D

dziewczyny coś w tym jest.Moja to samo.Szaleje a przy tatusiu spokój...dopiero jak oglądamy film i trzyma przez 2h reke na brzuchu to wiadomo ze wtedy nieraz poczuł. To samo ze mna.Szaleństw a jak ttylko patrze na brzuch to spokój

dziewczyny ja mam tak samo- jak chcę ją/jego podpatrzeć to robi się cisza :-) Nie raz jak kopało to wołałam mężula, a jak kładł rękę na brzuszku to szkarbulec mały się przestawał. Mężuś zawsze był niepocieszony i mówił, że pewnie dzidzia go nie lubi- a ja go pocieszam i mówię, że na pewno jak czuje rękę tatusia to robi się szczęśliwy i spokojny i dlatego przestaje kopać:tak: No a poza tym mamuśkę to ma cały czas, a tatuś jak przytuli brzusia i pogada z dzidźkiem to nie tak często i dla niego to święto :-)

Dziewczyny troszke mnie wystraszyłyście z tym ,że sperma i orgazmy moga na nas źle wpływać.Faktycznie w trakcie "szczytowania":zawstydzona/y: czuję skurcze mocno ,ale czytałam ,że maleństwo czuje tylko delikatne ,przyjemne kołysanie więc z małżem kołyszemy synusia dośc często;-)

reklama
Do góry