reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja na wizycie byłam wczoraj jak zwykle się oczekałam.:wściekła/y:
No ale jest jakaś iskierka nadzieji rozwarcie coraz większe na 2-3 cm szyjka skrócona i w każdej chwili moge rodzic wracając do domku zrobiłam sobie mały spacer i myslałam ze nie dojde tak mnie brzusziu zaczął bolec no ale jak sobie juz w domku odpoczełam to przeszło niestety. Własciwie to dobrze bo chciałam bobalka urodzic już jako pełnoletnia wiec jutro moze akcja spokojnie ruszyc:D:DD Nie bede sie prosic nikogo zeby jechał ze mna do szpitala bo niepełnoletnia wrrrr :wściekła/y::wściekła/y: Moje relacje z mama znow sie popsóły nietety ...:crazy:ale staram sie tym nie przejmowac a moje kochanie mnie przy tym wspiera :tak:
heheheh no tak ty jakoś zaraz urodzinki masz.....
a z mamą się ułoży, ty zestresowana, ona pewnie jeszcze bardziej ...... urodzisz, uspokoicie się obie i zobaczysz że będzie lepiej :-D

reklama
heheheh no tak ty jakoś zaraz urodzinki masz.....
a z mamą się ułoży, ty zestresowana, ona pewnie jeszcze bardziej ...... urodzisz, uspokoicie się obie i zobaczysz że będzie lepiej :-D
ja i tak jestem w komfortowej sytuacji jakby nie było bede pełnoletnia jak urodze (no chyba ze dzidziu sie uwinie w 6 h:-D) moja siostra nawet 17 nie miała tyle że ślub wzieła...

ja i tak jestem w komfortowej sytuacji jakby nie było bede pełnoletnia jak urodze (no chyba ze dzidziu sie uwinie w 6 h:-D) moja siostra nawet 17 nie miała tyle że ślub wzieła...
to jak jest się niepełnoletnim to musi z Tobą na poród ktoś z opiekunów jechac??? a jakby nikogo nie było to co?? odeślą??
polskie prawo nigdy mnie chyba nie przestanie zadziwiac....

Yyyyyyyy, do porodu zdaje się nie mają wyjścia i przyjąć MUSZĄ...
Mogą się ewentualnie pluć potem, ale urodzić MUSZĄ pozwolić ;-)

Image0077.jpg

09022010281000.jpgwitam weszlam tak na szybkiego sie pochwalic Syneczkiem.ur.sie 09.02.10 o godz 04;34 z waga 3120 dlugi 53 ma na imie Sam jest drobniutki ale silny i zdrowiutki .meczylismy sie26godz ale bylo warto.zemna nie jest ciekawie cisnienie utrzymuje sie wysokie i dlatego poswiecam czas wylacznie na Samiego.zreszta to przez te pier......cisnienie wywolali porod troszke wczesnie.zreszta juz wszystko zanami i juz innego sie nie liczy jak Sami.caluje i sciskam wszystkie mamusie i ich skarby

Ostatnia edycja:
Ja wreszcie przytyłam w tej ciąży i wreszcie wyglądam jak prawdziwa kobitka w ciąży. Teraz na plusie mam 16. Wyjściową wage miałam 59kg przy 179, mało. Ale ja bez ciąży nie mam mozliwości na przytycie:) Poprzednie moje donoszone ciąże to było max 8kg każda. Właściwie nic nie było widać. A teraz mam 2 ciąże w jednej -wagowo. Chciałabym, żeby mi zostały kg po ciąży, najlepiej w cycuchach:))

My nie wymyślamy :) jesteśmy tradycjonaliści- syn jest Staś, córka-Zuzia a teraz będzie Hania. Myślę, że to imię pasuje do maleństwa- bo pokazuje jaki ma charakterek jeszcze przed urodzeniem.

reklama
mi się przytylo 19 kg. jakim cudem aż tyle to nie wiem, bo nei jadłam duzo, nie mialam zachcianek. jedyny problem w tym, że jestem bardzo spuchnieta

Do góry