reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
UWAGA MAMY KOLEJNĄ ROZPAKOWANĄ:
16:30 bodajże misia urodziła córę, waga 3600 reszty nie zapamiętałam byłam tak podekscytowana rozmową z nią więc wybaczcie. Misia czuje się dobrze, jest zmęczona, ale szczęśliwa
:-):-):-):-)

Gratuluję Misiaczku :-)
W końcu i Ty się doczekałaś swojej Malutkiej Kruszynki :-D
Trzymajcie się ciepło Dziewczynki, buziaki dla Was :-D

Ja już chcę urodzić bo skończy mi się rwa kulszowa. Przez poprzednie ciąże nic takiego mi się nie zdażyło. a teraz szok! Jak to boli!! Czasami to cały dzień ledwo się czołgam bo tak mocno trzyma. Pomaga nagrzewanie lampą sollux.

Misia-gratulacje!!!

a jeszcze dwa dni temu tak czekałas z nami na objawy porodu i tak się zawziełaś,że ma być lutówka i koniec-i jest!:-D

reklama
Żona kazalan przekazac...

"20.02.2010-Jasminka zostala starsza siostra Emiliana Józefa-ur. sie o 23.22 wazy 3430/53cm.przez SN dostal 10 punktow....Jest sliczny....Pozdrawiam wszytskie Mamcie"

Do góry